Zabava

"HVALA TI ZA SVE ŠTO SI ME NAUČIO U ŽIVOTU!" Marija Ramadanovski objavila emotivnu poruku posvećenu ocu

Kćerki pokojnog legendarnog pjevača Džeja Ramadanovskog, Mariji Ramadanovski sve teže pada nedostatak oca.

"HVALA TI ZA SVE ŠTO SI ME NAUČIO U ŽIVOTU!" Marija Ramadanovski objavila emotivnu poruku posvećenu ocu
FOTO: MARIJA_RAMADANOVSKI/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ona je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podijelila njihovu zajedničku fotografiju. Ispod fotografije uputila je snažnu i emotivnu poruku koja govori o odnosu s njenim pokojnim ocem.

– Jedno je sigurno da sam imala najboljeg tatu na svijetu, koji me je naučio šta znači biti dama, a mangup! Koji je imao najbolju dušu na svijetu i koji me je ustvari naučio šta je život i prave životne vrijednosti! Koji me je naučio da budem radna i skromna djevojka! Naučio me je da ne budem materijalista i da ne dijelim ljude po tome jer je najvažnije šta nosiš u sebi, a ne na sebi – poručila je Marija i dodala:

Pročitajte još

– Da se borim u životu da sama nešto stvorim a ne da budem nesposobna za život! Hvala ti za svaki savjet, za svaku brigu, za svaki ton koji si sa mnom otpjevao i vježbao! Hvala ti za sve što si me naučio u životu, za svaku podršku koju si mi davao u životu! Za mene ćeš uvijek biti poseban i najbolji. Poslije Boga ti si moj Bog – zaključila je Džejeva mlađa kćerka, prenosi Expresstabloid.