Zabava

"ŠTA ZNAČI BITI DAMA, A MANGUP" Marija Ramadanovski otkrila čemu ju je sve otac naučio (FOTO)

Kćerka pokojnog pjevača Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, ni nakon nešto više od mjesec dana ne može da se pomiri sa činjenicom da ga više neće vidjeti.

"ŠTA ZNAČI BITI DAMA, A MANGUP" Marija Ramadanovski otkrila čemu ju je sve otac naučio (FOTO)
FOTO: MARIJA_RAMADANOVSKI/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Mlađa nasljednica pokojnog pjevača Džeja Ramadanovskog, Marija otvorila je dušu i otkrila čemu ju je sve otac naučio, piše Blic.

– Jedno je sigurno da sam imala najboljeg tatu na svijetu, koji me je naučio šta znači biti dama, a mangup! Koji je imao najbolju dušu na svijetu i koji me je ustvari naučio šta je život i prave životne vrijednosti! Koji me je naučio da budem radna i skromna djevojka! Naučio me je da ne budem materijalista i da ne djelim ljude po tome jer je najvažnije šta nosiš u sebi, a ne na sebi – poručila je Marija i dodala:

– Da se borim u životu da sama nešto stvorim a ne da budem nesposobna za život! Hvala ti za svaki savjet, za svaku brigu, za svaki ton koji si sa mnom otpjevao i vježbao! Hvala ti za sve što si me naučio u životu, za svaku podršku koju si mi davao u životu! Za mene ćeš uvijek biti poseban i najbolji. Poslije Boga ti si moj Bog.