Zabava

IMAM NOVU SIPMATIJU Nataša Bekvalac priznala da joj se ljubav smiješi

Pop pjevačica Nataša Bekvalac zablistala je sinoć na crvenom tepihu.

Nataša Bekvalac daje izjavu za medije
FOTO: BLICTV/SCREENSHOT

Povod za to je bio rođendan magazina Stori.

Naime, Nataša je pozirala za okupljenje fotoreportere, a potom je otkrila brojne detalje iz svog privatnog života, a onda istakla da ima simpatiju.

-Nisam zaledila srce, moje srce je vruće. Nisam zahtjevna, ali imam osjećaj kao da jesam. Imam simpatiju, ali mislim da on to ne zna. On je sa naših prostora, volim naše. Neću otkriti ko je jer ne bih voljela da preko medija sazna da mi je simpatija – rekla je ona.

Nataša se osvrnula i na roditeljstvo i na kćerke, Hanu i Katju.

-Jedan veliki stručnjak kada je roditeljstvo u pitanju mi je rekao da je prezaštićeno dijete je zapušteno, a bila je u pitanju Katja. Nju sam jako štitila, do te mjere da do treće godine nije pala. To nije uopšte pohvalno shvatila sam da sam uvijek govorila: “Nemoj mama će”. Došli smo u situaciju da sam se pitala šta ja pravim od djeteta hoće li biti sposobno ili ne. U roditeljstvu nemaš priručnik za dijete i svako je priča za sebe i počela sam da popuštam djeci – istakla je Bekvalčeva i dodala:

Pročitajte još

-Za mene je zdrava porodica ona u kojoj se sve bazira na ljubavi. Ja stalno rastem kao roditelj, od moje djece najviše učim –  dodala je ona.

Nataša je otkrila i da zna šifru Haninog telefona, ali da joj još uvijek ne provjera telefon.

-Hani ne provjeravam telefon, ali joj znam šifru. Ne želim da narušim neku njenu privatnost, ali trudim se da nađem granicu da znam uvijek gdje je i da lokacija uvijek bude uključena. Objasnila sam joj da to nije zato što sam ja psihopata mama, već da bih znala ukoliko se ne daj Bože nešto dogodi – rekla je ona između ostalog, piše Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije