Zabava

Prorez na stomaku i šlic do kuka: Nataša Bekvalac novom objavom na Instagramu izazvala buru komentara (FOTO)

Pjevačica Nataša Bekvalac iznova iznenadi stajlingom, a sada je svoje pratioce ostavila bez teksta.

Nataša Bekvalac
FOTO: TV PINK / YOUTUBE/SCREENSHOT

Naime, Bekvalčeva je pozirala na stepeništu jednog hotela, u crnoj haljini sa prorezom na stomaku i dubokim šlicom, a na njen izgled niko nije ostao imun.

– Mogu da prođem? – pitala je pjevačica svoje pratioce, a onda su se komentari samo nizali.

“Ma prelijepa si”, “dominiraš”, “božanstveno”, samo su bili neki od komentara.

Podsjetimo, Nataša je nedavno gostovala u jednoj emisiji gdje joj je u jednom trenutku pušten intervju njene majke, u kojem je navela šta sve zamjera kćerki, ali i kako bi reagovala kada bi se pjevačica udala četvrti put.

Pročitajte još

– Zamjeram joj na tim halterima, voli da se razgoliti, grudi da razgoliti, tur da razgoliti, ali nema razloga. Dosta su ljudi vidjeli, već 20 i kusur je ona na sceni i stalno to gledaju, daj da vide nešto drugo. Pjesmu volim da joj pohvalim, kod oblačenja uvijek imam neku zamjerku, imam nekad i kod pjevanja, ali ona kaže da to tako treba, kad je to već snimljeno šta je tu je, ali imam pravo da kažem svoje mišljenje – priča ona i otkriva kako Nataša reaguje na kritike:

– Ona ne prihvata kritiku, umije da se okrene i ode, a pita me, kad me već pita, ja ti kažem. Kažem joj šta mi se ne dopada kao gledateljki, a kao i majci. Ne volim kada je provokativno obučena, ali ona kaže to tako mora – rekla je Nataša, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu