Zabava

"IŠLA SAM KOD PSIHOTERAPEUTA" Marija Kilibarda otkrila kako je podnijela RAZVOD OD KOŠARKAŠA

Voditeljka Marija Kilibarda nekada je uživala u ljubavi sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem, za koga se i udala. Ipak, njih dvoje su se rastali nakon samo godinu dana braka, a sada je odlučila da progovori o patnji koju je pretrpila zbog toga.

"IŠLA SAM KOD PSIHOTERAPEUTA" Marija Kilibarda otkrila kako je podnijela RAZVOD OD KOŠARKAŠA
Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

Naime, Marija Kilibarda kaže kako joj je bilo potrebno dvije i po godine liječenja kod psihoterapeuta, kako bi se povratila, prenosi Blic.

Ja ne znam nikoga ko je ušao u brak da bi se razveo. Nikada nisam prestala da vjerujem u ljubav, prestala sam da vjerujem u tu ljubav. Išla sam dvije i po godine kod psihoterapeuta, koji mi je pomogao, ta djevojka je bila bitan faktor u jako teškom periodu – rekla je voditeljka a onda dodala da je najbitnije dozvoliti sebi da tugujete.

– Te terapije meni su pomogle da ostanem na nogama. Koliko god teško bilo, naučila sam važnu lekciju, a to je da ne bježim od tuge. Potpuno je legitimno da sjediš dva dana kod kuće i da plačeš. A onda se izdigneš i kažeš čekaj, ja ovo moram da rješim. Život je rolerkoster, ne možemo uvijek da budemo gore – otkrila je Kilibarda u iskrenoj ispovijesti pred pratiocima na Instagramu.