Zabava

Ispale joj grudi: Potez starlete šokirao gledaoce

Starleta u učesnica aktuelne sezone "Zadruge", Maja Marinković doživjela je peh sinoć tokom emisije, kada su joj ispale grudi.

Maja Marinković
FOTO: ZADRUGA/SCREENSHOT

Naime, učesnice “Zadruge 6”, Maja Marinković, Sanja Grujić, Žana Omniu, Aleks Nikolić i Milica Veselinović bile su gosti u esmiji “Amidži šou”. One su odigrale igricu tokom koje se Maji Marinković dogodio peh.

One su morale podignute noge da kolačić, koji je visio, zagrizu, ali nisu smjele da koriste ruke.

U jednom momentu Marinkovićevoj su iz kombinezona ispale grudi, što starleti očigledno nije ni smetalo već je nastavila da se bori za kolačić.

Inače, otac starlete Maje Marinković, koja je godinama dio rijalitija “Zadruga”, otkrio je čime će se njegova ćerka baviti po izlasku iz rijalitija.

Taki je, naime, otkrio da Maja pokreće privatan biznis, već je sebi kupila stan, a sad i lokal u kom će otvoriti kozmetički salon.

– Kada bude izašla iz “Zadruge” otvoriće kozmetički salon, salon lepote. Uzela je stan, sada uzima i lokal. Želi nešto za sebe. Trenutno je srećna – rekao je Taki u emisiji “Magazin In”.

Podsietimo, Taki je u emisiji govorio o svojoj naslednici, te istakao da mnogi rijaliti gledaju upravo zbog nje.

Pročitajte još

– Ona je već godinama u “Zadruzi”, svi vide da se uvijek sve vrti oko nje. Njeno učešće pravi gledanost. Jako je srčana i hrabra cura – istakao je Taki na početku.

– Maja razmišlja muškim mozgom, ali nije lako gledati svoje dijete toliko dugo u takvom okruženju, kako plače, kako tuguje, ali to je takva igra. Što se mene tiče, nije mi svejedno, ja sam čak dobio i šećer od stresa – rekao je on i dodao da je ponosan na ćerku, šta god drugi pričali, prenosi Blic.

– Kada mi Maja podari unuče i kada ja postanem deka, onda će postati kćerka mojih snova… tada će ostvariti i moje snove! – istakao je Radomir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije