Zabava

"JAVNI SU I SVI IMAJU PRISTUP" Rada Manojlović progovorila o svojim snimcima na sajtu za odrasle

Nedavno je pjevačica Rada Manojlović završila je na sajtu za odrasle, a njeni snimci su postali jedni od najgledanijih na tom kanalu.

"JAVNI SU I SVI IMAJU PRISTUP" Rada Manojlović progovorila o svojim snimcima na sajtu za odrasle
FOTO: RADAMANOJLOVIC/ SCREENSHOT INSTAGRAM

Naime, Radini snimci su nastali na jednom nastupu, a ona je sada riješila da progovori o čitavoj situaciji u kojoj se našla.

– Nikome ne mogu da zabranim da gleda moje slike ili snimke, jer su definitivno javne i svi imaju pristup. Ono što meni iskreno smeta, jeste tendenciozno pisanje pojedinih medija i izdvajanje konkrentno mene i mog imena, u moru drugih pjevačica, čije su slike i snimci sa nastupa, takođe završile na tim raznim sajtovima – rekla je Rada za Magazin novosti i dodala:

View this post on Instagram

🌸🌸🌸 @_marija_manojlovic_ 😇💗

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

– Estrada je malo selo u kome se svi savršeno dobro znamo… Zašto se upire prstom u mene i pokušava da se isprlja jedna od rijetko čistih osoba.

– Najlakše je ići linijom manjeg otpora zbog minića, a žmure na konkretne cijene izvjesnim “katalozima” i “rane radove” mojih pojedinih koleginica. Ta riječ ne ide uz moje ime, a pogotovo ne u poređenju sa onim koji to zapravo rade, koje imaju ili su imale cijenu i vi to dobro znate.