Digitalna Srpska

Još tri dana za PRIJAVU na m:tel TAKMIČENJE za srednjoškolce!

Srednjoškolci koji su zainteresovani za učešće u takmičenju u izradi aplikacija za mobilne uređaje, koje realizuje kompanija m:tel u BiH, svoje prijave treba da pošalju na adresu ove kompanije do 20. novembra!

Još tri dana za PRIJAVU na m:tel TAKMIČENJE za srednjoškolce!
FOTO: M:TEL

Prva faza takmičenja srednjoškolaca u izradi aplikacija za mobilne uređaje traje do 20. novembra, što je ujedno i rok da se na adresu m:tel-a dostave prijave sa opisom ideje za aplikaciju.

Podsjećamo da na ovom takmičenju pod nazivom „Lansiraj svoju ideju“ mogu da učestvuju sve škole iz BiH.

Nakon prve faze m:tel App takmičenja, koja podrazumijeva da se osmisle ideje i pošalju popunjeni formulari za prijavljivanje na takmičenje, slijedi rok za dostavu gotovih, funkcionalnih aplikacija – 25. januar 2021. godine.

Pobjednici državnog nivoa će, zajedno sa svojim vršnjacima iz Srbije i Crne Gore, imati priliku da učestvuju u Regionalnom app takmičenju, koje će im omogućiti sticanje novih i jedinstvenih iskustava, ali i donijeti vrijedne nagrade.

Svi zainteresovani učenici i profesori o ovom takmičenju mogu da se informišu na sajtu kompanije m:tel www.mtel.ba, gdje mogu pronaći opšte uslove takmičenja i formulare za prijavu. Takođe, svoja pitanja mogu poslati na imejl adresu app.takmicenje@mtel.ba.

Ne zaboravite da se prijavite na ovo takmičenje i osvojite vrijedne nagrade u obliku novih znanjai i skustava, ali i nagrade koje za pobjednike priprema kompanija m:tel!

A.E.