Sudbine

"Jutro, živote moj us**ni, žena plače i ti ne možeš da joj pomogneš, a duša te boli": Priča od koje nam je zastala knedla u grlu

Nekim ljudima dan ne počne sa suncem, nekima nije važno koliko imaju para, da li će da idu na ljetovanje, da kupe nove stvari, jer kad imate pravu muku tek tada vidite koliko je sve bezvrijedno. Jutro jednog čovjeka je počelo tako što ga je supruga probudila i pitala da je ošiša do glave, jer je bolesna.

"Jutro, živote moj us**ni, žena plače i ti ne možeš da joj pomogneš, a duša te boli": Priča od koje nam je zastala knedla u grlu
FOTO: ZNANJE JE KLJUČ/YOUTUBE/SCREENSHOUT

On je podijelio na Tviteru tužnu priču o bolesti svoje žene, ali priču koja će sigurno imati srećan kraj. A vi, kada je pročitate, dobro ćete se zapitati šta je ono što je najbitnje u životu.

-Jutro živote moj usrani, žena me jadna budi u šest sati da je ošišam do glave, kakva je to hemija tačno dvije nedjelje poslije terapije počne opadanje. Gledam je jadna, kao neki mali ćelavac, plače, a ti ne možeš da joj pomogneš, a duša te boli. Krijem suze da ne vidi da joj ne bude gore. Kukamo za parama, stanovima, ljetovanjima, ručkovima, stvarima, daj, kupuj, gomilaj, a kad imaš pravu muku tek tada vidiš koliko je sve bezvrijedno. Zato i nisam materijalista, nemam, pa nemam, za hljeba će uvijek biti, i nije mi žao. I dao bih i ovo malo duše u sebi da njoj bude bolje. Na kraju i život bi dao za njeno zdravlje kada bi to moglo. Jebeš ti i život ako je ovakav. Ne brini kosa će izrasti, proći će i to kao i prvi put što je prošlo, samo budi okej i ne kloni, rekoh joj. Prošli smo svašta, proći ćemo opet. Vjerujući sam čovjek. Vjera je slamka za spas u ovom trenu – napisao je ovaj čovjek na Tviteru.

Komentari puni podrške ispod tvita su se nizali, a ovo su neki od njih:

“Sve najbolje, izdržite”, “Pročitah ovo uz prvu kafu! Dok sam čitala, prvo knedla u grlu, a poslije se vjera u meni podigla da će joj biti bolje! I BIĆE! Kad ima tebe pored sebe, na putu je ozdravljenja”, “Daće Bog, kao i do sada budi uz nju, biće sve dobro, ko nije to preživljavao, ne može da shvati, bićete vi još dugo, dugo zajedno”, “Razumijem te potpuno. Prošao pakao. Ona tada 42 godine, a dijete pet. Biće dobro. Samo jako”, “Tesko i nama koji ovo čitamo, a ne mogu ni da zamislim kako je tebi. Biće bolje, mora biti”, prenosi Blic žena.

Prihvati notifikacije