Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“KAD OŽENIŠ SRPKINJU, DOBIJEŠ TRI SRBINA ZA DŽABE” Branka Katić iskreno o mužu

Zabava
Autor:

Foto: Petar Marković/RAS Srbija

Glumica Branka Katić udala se 2000. godine za engleskog producenta i reditelja Džulijana Farina i napustila Srbiju. Ona od tada živi u Engleskoj, a u Srbiju dolazi rijetko, i to samo prilikom poslovnih angažmana ili velikih događaja, iako je sama mnogo puta rekla da obožava svoju rodnu zemlju.

Sa Džulijanom je dobila dvojicu sinova, Luia i Džoa, a u rijetkom intervjuu koji je dala za emisiju “Među nama” na televiziji Nova S, Branka je napravila osvrt na svoje velike uloge iz prošlosti, pomenula jednu od najvažnijih stvari na setu i ispričala kako se njen suprug često šali sa njom.

– Ne živim ovdje već 20 godina, ne gledam reprize stalno, ali sam imala osjećaj da filmski svijet misli da sam to ja, a imala sam mnogo uloga i kao glumica sam mnogo naučila. Tek prije tri godine su krenule da mi stižu uloge koje su ponovo fenomenalne i dovoljno zahtjevne da se pokažu – izjavila je ona za pomenutu emisiju.

– U Engleskoj su svi fini, niko nije baksuz, ali umiju da budu pasivno agresivni. Jako je bitno da na snimanju niko nije baksuz – dodala je ona.

Kako sama kaže, njena kuća je uvijek puna i stalno joj dolaze gosti iz Srbije i inostranstva, a suprug Džulijan se često šali kako je uz nju dobio i “paket Srba.”

– Naša kuća je uvijek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvijek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz cijelog svijeta – nasmijano je izjavila glumica.

Koleginica koja joj često izaziva osmeh na lice je, kako kaže, Vesna Trivalić.

– Vesna Trivalić mi budi radost. Ne znam nikoga duhovitijeg. I kada mi pošalje poruku, obradujem se. Ona ima zaigrano ludilo koje ja obožavam – dodala je ona za “Među nama”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO