Zabava

"KAD OŽENIŠ SRPKINJU, DOBIJEŠ TRI SRBINA ZA DŽABE" Branka Katić iskreno o mužu

Glumica Branka Katić udala se 2000. godine za engleskog producenta i reditelja Džulijana Farina i napustila Srbiju. Ona od tada živi u Engleskoj, a u Srbiju dolazi rijetko, i to samo prilikom poslovnih angažmana ili velikih događaja, iako je sama mnogo puta rekla da obožava svoju rodnu zemlju.

"KAD OŽENIŠ SRPKINJU, DOBIJEŠ TRI SRBINA ZA DŽABE" Branka Katić iskreno o mužu
Foto: Petar Marković/RAS Srbija

Sa Džulijanom je dobila dvojicu sinova, Luia i Džoa, a u rijetkom intervjuu koji je dala za emisiju “Među nama” na televiziji Nova S, Branka je napravila osvrt na svoje velike uloge iz prošlosti, pomenula jednu od najvažnijih stvari na setu i ispričala kako se njen suprug često šali sa njom.

Ne živim ovdje već 20 godina, ne gledam reprize stalno, ali sam imala osjećaj da filmski svijet misli da sam to ja, a imala sam mnogo uloga i kao glumica sam mnogo naučila. Tek prije tri godine su krenule da mi stižu uloge koje su ponovo fenomenalne i dovoljno zahtjevne da se pokažu – izjavila je ona za pomenutu emisiju.

– U Engleskoj su svi fini, niko nije baksuz, ali umiju da budu pasivno agresivni. Jako je bitno da na snimanju niko nije baksuz – dodala je ona.

Kako sama kaže, njena kuća je uvijek puna i stalno joj dolaze gosti iz Srbije i inostranstva, a suprug Džulijan se često šali kako je uz nju dobio i “paket Srba.”

– Naša kuća je uvijek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvijek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz cijelog svijeta – nasmijano je izjavila glumica.

Koleginica koja joj često izaziva osmeh na lice je, kako kaže, Vesna Trivalić.

– Vesna Trivalić mi budi radost. Ne znam nikoga duhovitijeg. I kada mi pošalje poruku, obradujem se. Ona ima zaigrano ludilo koje ja obožavam – dodala je ona za “Među nama”.