Sudbine

Kad život režira, cijeli svijet plače: Godinama pokušavali da postanu roditelji, a onda je Olga na dan sahrane muža saznala za trudnoću

Cijeli svijet plače, kad život režira, rečenica je kojom je najbolje objasniti sudbinu Olge koja je saznala da će postati majka, nekoliko mjeseci nakon smrti supruga.

Anders i Olga Majer
FOTO: GOFUNDME/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Olga Majer (32) iz ​​Bad Rapenaua u Baden-Virtembergu je 31. avgusta, na dan sahrane supruga Andreasa (34) dobila rezultate i otkrila da je trudna.

– Kako je tužno što ne mogu da mu saopštim ove divne vijesti. Andreas bi bio nevjerovatno srećan. Na kraju, četiri godine nismo željeli ništa više – rekla je Olga.

Za njegovu smrt saznala od policajaca

Kako se navodi, Andes je poginuo u nesreći nakon što ga je u avgustu udario automobil dok se vraćao kući iz noćne smjene na svom električnom skuteru. Olga je za tragičnu vijest saznala dok je bila na poslu.

Pročitajte još

– Nisam mogla da vjerujem kada su mi dva policajca i sveštenik prenijeli užasnu poruku – rekla je ona.

Upoznali se prije šest godina na internetu

Par se upoznao na društvenim mrežama 2017. godine. Građansko vjenčanje su imali prošle godine, nakon što je Andres Olgu zaprosio za Božić.

– Razmazio me je prstenom iz snova od ružičastog zlata – priča ona.

Nakon vjenčanja, ispunili su svoj san i kupili veliki, trosoban stan. Kako je rekla, tada im je nedostajalo samo dijete za potpunu sreću.

– Nakon četiri godine nisam ostala trudna, otišla sam na kliniku za plodnost. Tamo mi je dijagnostikovana endometrioza, koja je potom hirurški uklonjena. Vještačka oplodnja tad nije bila opcija – objašnjava Olga.

Olga još nije saznala pol djeteta. Za to je potrebno još malo vremena.

Uprkos tragediji koju je doživjela, buduća majka ističe da je veliki vjernik.

– Vjerujem u Boga, inače zašto sam ostala trudna u ovom trenutku? – rekla je, prenosi Blic.

Nakon smrti Andreasa, tješile su je Dženi i Nina, njene prijateljice. Da bi olakšali brige o budućnosti Olge i djeteta, njih dve su pokrenuli kampanju prikupljanja sredstava. Donirano je više od 27.000 evra.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije