Sudbine

Djevojčica je odlučila da sve iznenadi “Shvatila sam da se porađam tek kad sam vidjela bebinu nogu kako viri iz mene, ostala sam u šoku” (FOTO)

Fej Vajt (19) iz Engleske tvrdi da nije imala pojma da je trudna - sve dok njena novorođena kćerka nije bukvalno izašla iz nje. Vajt, koja je 6. maja rodila kćerku Lunu-Grejs, čak je puvanje vodenjaka pripisala infekciji urinarnog trakta, prije nego što su krenuli trudovi.

Tek rođene bebe
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Napravila sam oko šest testova na trudnoću tokom tih devet mjeseci i svi su bili negativni – rekla je Fej, koja je priznala da ona i njen partner s kojim je četiri godine, Ejdan Behrens (21), ne koriste redovno kontracepciju

Dodala je da je znala da postoji element rizika.

Fej, koja ima dvogodišnjeg sina, Brodija, i koja je izgubila još jedno dijete u 18. nedjelji, rekla je da ova trudnoća nije bila nimalo slična prethodnim.

Ova mlada mama je objasnila da je njen menstrualni ciklus bio normalan prije porođaja i da nije imala vidljiv stomak. Prepoznala je simptome blage mučnine, koji je uobičajen tokom trudnoće, ali to nije izazvalo nikakvu uzbunu.

– Život je bio vrlo prosječan sve dok se jednog jutra nisam probudila uz ogroman nalet vode -rekla je.

Fej je iz prethodnog iskustva, znala da rađa čim su joj počeli trudovi. Rekla je da je bila u šoku i zbunjena, te je izbezumljeno zvala svekrvu da je odveze u bolnicu, prenosi Njujork Post.

– Otišla sam na WC jer sam osjećala jak pritisak i nešto je izlazilo. Odgegala sam se natrag u svoju spavaću sobu i ispostavilo se da je to bila njena noga. Na kraju sam pozvala Hitnu pomoć – prisjetila se.

Pročitajte još

Vajt je hitno odvezena na mjesto gdje je trebao da je pokupi helikopter i odveze u obližnju bolnicu. Ali, njeno dijete je stiglo brže nego što se očekivalo – u vozilu Hitne pomoći, piše Žena Blic.

Uprkos priznanju da nije planirala još djece, Fej je rekla da je njen majčinski instinkt odmah proradio: “Od trenutka kad sam znala da dolazi, znala sam šta se događa i pomislila sam: U redu, to je naše dijete, sve će se dobro posložiti. Razmišljala sam o njoj. Samo sam htjela da je vidim i uvjerim se da je dobro – zaključila je Fej.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije