Magazin

Stajlingom zaprepastila mnoge: Djevojka na svom Fejsbuk profilu u neobičnoj odjevnoj kombinaciji otkrila da je trudna (FOTO)

Jedna buduća majka nedavno je zaprepastila internet kada je sa drugima željela da podijeli vijest da je trudna. Žaleći za svojim djevojačkim danima i periodu bez stomaka, ona je za ovu priliku izabrala crninu - baš kao da je na sahrani.

trudnica
FOTO: SAFARI DUHA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Amerikanka Šeridon Logsdon (23) buduća mama iz Luivila u Kentakiju postala je viralna na internetu onda kada je obučena u odjeću nalik onoj koja se nosi na sahranama objavila da je trudna.

To je kaže, uradila sa razlogom jer crninu nosi za njen prethodni život koji je bio “bez dece”.

Šeridon 23-godišnjakinja koja će “uskoro diplomirati na Državnom univerzitetu Kentakija”, prema njenom poslovnom profilu, odlučila je da unese malo morbidnog humora u fotografisanje kojim je otkrila male, velike vijesti.

– Mlada, hiperaktivna i bogata tetka konačno prelazi u majku – napisala je na Fejsbuku pored svojih slika u crnom velu.

Kao što se može vidjeti na fotografijama, pored crnog vela sa ogromnim crnim ružama, ona je za ovu priliku izabrala i crnu haljinu koju je uparila sa crnom jaknom.

A pored običnih fotografija bilo je tu i onih na kojima je brisala oči dok je držala sonogram – vjerovatno aludirajući na žal za svojim mladalačkim danima.

Ipak, kako tvrdi, crnina u njenom otkrivanju trudnoće je šala, te objašnjava da se svakako raduje periodu koji joj predstoji.

– Šalu na stranu, zaista sam uzbuđena što ću započeti ovo novo poglavlje u svom životu! Još uvijek ne mogu da vjerujem, ali beba raste u meni – napisala je ona.

R.I.P to being kid free! 🥲At the ripe age of 23, the young and turnt, rich auntie has finally transitioned over to a…

Posted by Cheridan Logsdon on Sunday, September 17, 2023

Pročitajte još

U pripremi još “kreativnije” fotografisanje

Njena objava je brzo postala viralna – skupila je više od 14.000 lajkova, a ona je rekla da je u pripremi i još kreativnije fotografisanje.

– Sada moram da smislim nešto isto tako drugačije za snimke sa porođaja – napisala je u sljedećoj objavi.

Iako su se jedni šokirali izborom teme sahrane, smisao za humor koji je Šeridon pokazala, mnogi su dobro prihvatili.

“Gospode Bože, da li slaviš ili žališ”, “Užasno na toliko nivoa”, “Ovo je tako slatko i urnebesno”, “Ako ikada bude trudna definitivno ču to ovako otkriti drugima”, glasili su neki od komentara ispod njenih fotografija.

Logsdon je takođe otkrila da će početkom oktobra proslaviti otkrivanje pola sa porodicom i prijateljima, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije