Magazin

"KAO ORANGUTAN SAM" Htjela je preplanuli ten, a probudila se šarena i u šoku (VIDEO)

Lažni preplanuli ten za mnoge ljude je spas. Zbog njega u samo nekoliko trenutaka možete dobiti divnu preplanulu put, a da ne morate satima da se pržite na suncu.

"KAO ORANGUTAN SAM" Htjela je preplanuli ten, a probudila se šarena i u šoku (VIDEO)
FOTO: TIKTOK/HOAREBOYS / SCREENSHOT

Ovo zvuči sjajno, ali šta se desi kada pretjerate sa kremama za samopotamnjivanje?

Oni koji koriste svakodnevno sredstva za samotamnjivanje takođe znaju da njihovo nanošenje može biti vrlo riskantno. To je, nažalost, saznala i blogerka Ketrin Kej.

Ona je, naime, prije odmora s prijateljicama odlučila da malo potamni svoj ten. Međutim, stvari nisu išle baš po njenom planu, a šta je sve pošlo po zlu, pokazala je na svom TikToku.

@catherinekayrny

OMG SEND HELP IM MEANT TO BE GOING ON HOLIDAY 🦧🦧🦧 #funny #faketan #faketandisaster #faketanfail

♬ original sound – Catherine Kay

– Sinoć sam stavila sredstvo za samotamnjivanje po prvi put nakon nekoliko godina. I ovakva sam se probudila – rekla je Ketrin u svom videu na TikToku.

Pročitajte još

Ona je osvanula s bezbroj različitih nijansi narandžaste boje na svojoj koži, a lice joj je bilo najsvijetlije. Njene ruke izgledale su katastrofalno, toliko da je Ketrin svoj novi izgled uporedila s orangutanom. “Imala sam istu nijansu kao orangutan”, rekla je.

Ona je svoj video naslovila sa “Bože, pomozite mi”, a pogledalo ga je oko 245.000 ljudi u manje od 24 sata. Nakon toga Ketrin je podijelila još jedan snimak u kom je otkrila na koje je sve načine pokušala da poništi učinak sredstva za samotamnjivanje.

Ubrzo su joj pratioci priskočili u pomoć s korisnim savjetima:

– Koristila sam deterdžent za pranje u gelu i moja se boja tena vratila u trenu – napisala je jedna tiktokerka, a drugi su pisali da je za skidanje boje dobro sirće od jabuke ili limunov sok.

– Ribala sam i ribala i ribala sam se s rukavicom za piling, ali to je samo sve pogoršalo. Prije toga sam nanijela sredstva za piling i za hidrataciju – rekla je blogerka i dodala da više nikada neće da koristi sredstva za samopotamnjivanje, piše Žena Blic.

Prihvati notifikacije