Zabava

Keba otkrio kako mu je Toma predvidio sudbinu “Više ga nikad nisam vidio, a taj trenutak pamtim kao nezaboravan“

Pjevač Dragan Kojić Keba sreo se sa legendarnim Tomom Zdravkoviće jedan jedini poput i to na svega pet minuta, ali će taj susret pamtiti do kraja života.

Keba otkrio kako mu je Toma predvidio sudbinu “Više ga nikad nisam vidio, a taj trenutak pamtim kao nezaboravan“
FOTO: DRAGANKOJICKEBA/INSTAGRAM/SCREENNSHOT

Keba je danas prisustvovao svečanom otkrivanju Tomine biste u beogradskoj Skadarliji, a za Blic je opisao taj susret koji je ostavio veliki utisak na njega.

Pročitajte još

-Imao sam sreću u životu da upoznam Tomu i da sa njim budem na pet minuta. Sjećam se da je to bila 1987. godina. U to vrijeme je bilo veoma in da se pjeva na Šabačkom vašaru. Ja sam bio uvodni pjevač dok ne dođu Toma, Šaban, Zorica, Vesna… Sve zvijezde su tada pjevale na tim manifestacijama. Toma je prišao, potapšao me po ramenu i rekao mi: „Zaslužuješ više od ovoga, desiće se“. Nažalost, više ga nikad nisam vidio, a taj trenutak pamtim kao nezaboravan – istakao je Keba.

Podsjetimo, danas je u Beogradu u boemskoj četvrti Skadarlija otkrivena bista legendarnog pjevača Tome Zdravkovića.

U prisustvu čelnika Grada, supruge Gordane i ćerke Žakline, a sve uz zvuke čuvene pesme „Za Ljiljanu“ otkriven je spomenik koji će krasiti ulaz ispred kafane u kojoj je Toma ostavio srce, dušu i svoje najljepše pjesme.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu