Zabava

Klupko se polako odmotava: Otkriveni nepoznati detalji veze Šakire i Pikea

Nakon što je Šakira otkrila Pikeovu prevaru vezi je došao kraj, a sada se polako otkrivaju detalji iz njihovog zajedničkog života.

Klupko se polako odmotava: Otkriveni nepoznati detalji veze Šakire i Pikea
FOTO: 3GERARDPIQUE/INSTRAGRAM/SCREENSHOT

Poznata pjevačica Šakira i Pike razišli su se prije nekoliko sedmica, a javnost i dalje neprestano piše o njima.

Nedavno je lijepa pjevačica uslikana u užasnom stanju dok se automobilom vraćala u svoj dom, a izgleda da ni Pikeu ne cvjetaju ruže.

Naime, u medijima se pojavila informacija da je i on veoma napet i da je jednom prilikom poznatom fotografu koji je želio da ga slika oteo i razbio telefon.

Očigledno je da oboje prolaze kroz vrlo stresan period i da im mediji dodatno prave haos od života.

Ono što je u javnosti takođe odjeknulo poput bombe jeste i pisanje o tome da Šakira zapravo nikada nije bila prihvaćena od strane Pikeovih saigrača i prijatelja.

Pročitajte još

Oni su o njoj često govorili loše stvari, a žene fudbalera je nisu podnosile, pa su joj čak smislile i nadimak “šefica”. Ona je navodno taj nadimak dobila zbog specifičnog odnosa koji je imala sa svojim mužem.

Antonelu Rokuzo i druge djevojke Barseloninih igrača su bile prijateljice sa Nuriom Tomas, Pikeovom djevojkom dok nije upoznao Šakiru. Ipak, ona nije doživjela tu sudbinu, već je dočekana na jedan potpuno drugačiji način, piše Avaz.

Ipak, činilo se da se ni ona ne trudi da postane dio njegovog društva, a činjenica da se par nikada nije vjenčao iako je bio u vezi čak 12 godina olakšaće stvari kada je podjela zajednički stečene imovine u pitanju.

Prihvati notifikacije