Društvo

Ko Super Nova karticom plaća, novim autom se kući vraća

Nova banka, u saradnji s kompanijom Mastercard, organizuje nagradnu igru za sve korisnike Mastercard World Super Nova debitnih i kreditnih kartica, uključujući kartice digitalizovane putem usluge e-Novčanik, dostupne kroz aplikaciju Smart Nova.

Ko Super Nova karticom plaća, novim autom se kući vraća
FOTO: NOVA BANKA

Trajanje nagradne igre je od 10. juna do 10. avgusta 2022. godine.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi korisnici Super Nova platnih kartica, rezidenti na teritoriji Bosne i Hercegovine, koji za vrijeme trajanja nagradne igre izvrše minimalno pet transakcija plaćanja u zemlji, inostranstvu ili na Internetu, u minimalnom iznosu od 5,00 KM po transakciji.

Pet izvršenih transakcija, u minimalnom iznosu od 5,00 KM, čine jedan elektronski kupon koji u bazi podataka dobija jedinstveni broj, a svaki pojediničani kupon uključen je u nagradno izvlačenje. Pridruživanje bazi podataka je automatizovano, te za učešće u nagradnoj igri nije potrebna dodatna prijava.

Glavna nagrada je automobil Hyundai i30, dok nagradni fond čine i dva električna trotineta. Izvlačenje nagrada održaće se javno, 25. avgusta 2022. godine, u periodu od 17 do 18 časova, u programu Alternativne televizije, u emisiji Centar dana, pod nadzorom Komisije za praćenje regularnosti. Dobitnici će biti izvučeni automatski, slučajnim kompjuterskim izborom.

Pravila nagradne igre dostupna su na web stranici Nove banke.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije