Biznis

Nova banka uručila automobil srećnoj dobitnici

Nova banka je 14. septembra organizovala večernji prijem, uz prigodan zabavni program, za dobitnike nagradne igre “Ko Super Nova karticom plaća, novim autom se kući vraća”.

Nova banka uručila automobil srećnoj dobitnici
FOTO: NOVA BANKA

Dobitnici glavne nagrade, Sonji Miletić iz Banjaluke, uručen je automobil „hyundai i30“. Nagrade su uručene i dobitnicima trotineta Xaomi Mi 3, Ostoji Veselinoviću iz Banjaluke i Vesni Mitrović iz Trebinja.

Obraćajući se prisutnim zvanicama, predsjednik Uprave Nove banke, Siniša Adžić, čestitao je dobitnicima, a posebno se zahvalio dugogodišnjem partneru, kompaniji Mastercard, sa kojim je uspješno realizovana još jedna ljetna nagradna igra, kao i promocija boljeg i sigurnijeg način plaćanja – karticom ili mobilnim telefonom.

– Zajedničkim snagama radimo na promociji bezgotovinskog plaćanja za građane Bosne i Hercegovine. Cilj naše saradnje je da svima olakšamo pristup finansijskim uslugama i kroz to pružimo doprinos daljem razvoju društva u kom poslujemo. Temelji našeg uspjeha izgrađeni su kao sinergija dobrih finansijskih performansi, pažnje prema zajednici i potrebama naših klijenata. Mi slušamo klijente, radimo da zadovoljimo njihove potrebe, ali isto tako vodimo računa da se radeći dobro osjećamo. Ovakvi trenuci, kada kroz nagrade sreću unosimo u nečiji život ili kada okupimo drage prijatelje, čine upravo to – nose dobar osjećaj i za mene i za sve zaposlene u Novoj banci – izjavio je gospodin Adžić.

Ispred kompanije Mastercard čestitke je uputila Jelena Ristić, regionalna direktorka za tržišta Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

– Svi mi cijenimo praktičnost, brzinu i sigurnost u svojoj svakodnevici i to su karakteristike koje nam tehnologije, naročito one platne, donose. U okviru sada već tradicionalne nagradne igre koju organizujemo s našim partnerom, Novom bankom, korisnici Mastercard kartica bili su u prilici da se još jednom uvjere u sve te pogodnosti, i kako je lagodno plaćati platnim karticama u fizičkom okruženju ili na internetu, ili onda kada se ta kartica sačuva u e-Novčaniku, te i sam vaš telefon postane sredstvo plaćanja. Čestitam svim dobitnicima na osvojenim atraktivnim nagradama, ali hvala i svima koji su u nagradnoj igri učestvovali. Hvala i našem dugogodišnjem partneru, Novoj banci, na kontinuiranim naporima da na domaće tržište donosimo funkcionalna rješenja koja našim sugrađanima olakšavaju život i svakodnevna plaćanja čine jednostavnim, brzim i sigurnim – rekla je ona.

U 2022. godini Nova banka je nastavila kontinuirani rast u svim segmentima, a posebno u sferi bezgotovinskog plaćanja. Proces digitalne transformacije doveo je do značajnih promjena, koje se, prije svega, ogledaju u promjeni fokusa sa proizvoda na dinamičku saradnju s klijentima. Više od 20.000 klijenata Nove banke trenutno koristi jedan od ponuđenih oblika digitalnih rješenja, od čega je aktivnost na mjesečnom nivou 50%, što je značajan porast u odnosu na prethodne godine.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije