Zabava

"KOLIKO LJEPOTE" Novak Đoković pokazao kako se provode na Tari, oko njih RAJ (FOTO)

Slavni teniser Novak Đoković sa porodicom uživa u obilasku Srbije.

"KOLIKO LJEPOTE" Novak Đoković pokazao kako se provode na Tari, oko njih RAJ (FOTO)
FOTO: MARKO METLAS/RAS SRBIJA

Jedna od njihovih stanica je planina Tara, a uz fotografije koje oduzimaju dah Nole je poručio:

– Koliko samo ljepote i bogatstva nudi naša Srbija. Tara je divlja planina koja skriva svoje tajne sve dok ne dođete do nje i pokažete joj veliko divljenje. Jezera Peručac i Zaovine, istorijska rijeka Drina koja moćno teče i očarava svakog ko je ugleda. Zahvalni smo na zajedničkom, porodičnom vremenu i radujemo se daljem istraživanju bisera naše zemlje.

Pratioci su mu poručili da uživa u vremenu koje provodi sa najmilijima, kao i da mu zavide na svoj ljepoti koja ga okružuje.

Inače, Nole je nedavno za Stori rekao kako se uvijek poželi Srbije.

– Uvijek se uželim Beograda i Srbije i radujem se dolasku ovdje. Moj boravak u rodnom gradu uvijek je kratak, ali ispunjen brojnim privatnim i profesionalnim obavezama. Pričinjava mi veliko zadovoljstvo to što sam ovdje, okružen svojim narodom, ljudima koji govore isti jezik kao ja, što mogu da se vratim svojim korenima. Puni me energijom sve to, doduše, vjerovatno u istoj mjeri u kojoj me istovremeno iscrpljuje. Ipak, daje mi taj dodatni podstrek i motivaciju koja mi je potrebna, inspiriše me da dalje putujem svijetom i ispisujem neke nove stranice istorije tenisa – iskren je teniser, prenosi Blic.