Zabava

UŽIVAJU U LJEPOTAMA SRBIJE Novak i Jelena se prepustili meditaciji, domaćoj hrani i planinarenju (FOTO)

Prostrane livade, zelenilo i samo priroda - tako izgledaju dani najuspješnijeg srpskog tenisera i njegove porodice i iako mnogi misle da se kupaju u luksuzu, oni zaista žive kao sav normalan svijet, a najvažnije im je da su zajedno.

UŽIVAJU U LJEPOTAMA SRBIJE Novak i Jelena se prepustili meditaciji, domaćoj hrani i planinarenju (FOTO)
FOTO: M. CVETKOVIĆ / RAS SRBIJA

Novaka Đokovića uskoro očekuje završni masters u Londonu koji počinje 15. novembra, a on se potrudio da dane do turnira provede s porodicom, u prirodnoj izolaciji putujući po Srbiji.

View this post on Instagram

Family time, porodično vreme 😍🦄👋🧚🍁🍂🌳

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

– Novak Đoković je odlučio da ovo lijepo, sunčano novembarsko vrijeme iskoristi da Taru i Stefana upozna s ljepotama Srbije, s ljepotama naših šuma, rijeka i planina. Porodica istinski uživa i važno im je da su na svježem vazduhu i da su zajedno. Djeca su oduševljena što sve vrijeme provode napolju, a Novak i Jelena Đoković kao i uvijek uživaju u dugim šetnjama i planinarenju u zelenilu. Novak najviše voli da se odmara u Srbiji i ovaj period je iskoristio upravo za to. Opuštanje, meditacija, zdrava domaća hrana i prije svega planinski vazduh, to je trenutno njihova svakodnevica. Nisu željeli da ostaju u Beogradu, već da se malo izoluju i odmore od svega – kaže izvor za Blic.

FOTO: M. CVETKOVIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: M. CVETKOVIĆ / RAS SRBIJA

I Jelena Đoković je pokazala juče da uživaju u prostranstvu naše zemlje. Ona je, naime, objavila emotivnu fotografiju u zagrljaju svoje nasljednice Tare.

– Porodično vrijeme – napisala je Jelena, a na lokaciji je naznačila Srbiju.

Ubrzo su ljudi počeli da se oduševljavaju što oni porodično provode vrijeme u Srbiji, kao sav normalan svijet: „Predivno što s djecom uživate u prirodi”, „Svuda pođi ali svojoj kući dođi”.