Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KOLINDINO OBEĆANJE HIT “Hrvati će raditi u drugoj državi, a ovdje zarađivati 8.000 evra”

Svijet
Autor:

Foto: Valda Kalnina/EPA

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, koja je ponovo kandidatkinja za predsjednički mandat, izjavila je juče u Osijeku da će, ako ponovo postane predsjednica u Hrvatskoj, plate biti i do 8.000 evra.

– Otvoriću nova radna mjesta. Tvrde neki da se to ne može, a ja tvrdim da se to može. Jer već imam dogovore s nekim državama, da nam Hrvati odu na obuku negdje drugdje i da se vrate u Hrvatsku, da rade preko interneta u nekoj drugoj državi, a u Hrvatskoj zarađuju osam hiljada evra. Zamislite što to znači za naše mlade – istakla je Grabar-Kitarović, a snimak koji prikazuje ovo njeno predizborno obećanje je postao viralan.

Ona je poručila da su predsjednički izbori 22. decembra posebno važni naglasivši: “jer ćemo birati politiku koja će idućih pet godina promovisati hrvatske nacionalne i državne interese i osobu koja će učestvovati u rješavanju ključnih društvenih problema, a ne biti fikus na Pantovčaku”.

Ocijenila je kako je Hrvatska zemlja talentovanih ljudi te da vlast mora “pomoći talentima da povuku Hrvatsku tamo gdje joj je mjesto, među najprosperitetnija i najbolja mjesta za život u svijetu.”

(Klix)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO