Politika

KORONA SE NADVILA NAD PORODICOM Momčilo Krajišnik izgubio bitku, sin na liječenju, a preživjeli su još JEDNU TRAGEDIJU

Prvi predsjednik Narodne skupštine RS Momčilo Krajišnik preminuo je nakon borbe s korona virusom, jedan od njegovih sinova je zaražen i nalazi se na infektivnom odjeljenju, a prije nešto više od dva mjeseca ovu porodicu zadesila je još jedna tragedija.

KORONA SE NADVILA NAD PORODICOM Momčilo Krajišnik izgubio bitku, sin na liječenju, a preživjeli su još JEDNU TRAGEDIJU
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Njegov bratanac, Miljan Krajišnik, vlasnik poznatog kafića “Santo Domingo” na Vračaru, preminuo je krajem juna, takođe od posljedica korona virusa.

Miljan je u Beogradu bio poznat kao neko ko je vodio nekoliko poznatih prestoničkih klubova – Santo Domingo, splav Hot Mess, splav Freestyler. Imao je samo 37 godina kada je izgubio bitku sa koronom, a iza sebe je ostavio suprugu i jednogodišnju kćerku.

Njgova smrt pogodila je veliki broj poznatih ličnosti, sa kojima je bio blizak. Jedan od prijatelja, sa kojim se godinama družio je i glumac Aleksandar Radojičić, koji se nakon ove tragedije na društvenim mrežama oprostio emotivnom porukom.

– Šta da napišem? Koju sliku da okačim? (Praštaj, nemam bolju). Da li uopšte da postavim išta? Jasno ti je da odugovlačim, s nadom da ćeš se samo javiti sa čuvenom pričom “crkla baterija, kupite mi već jednom punjač”. I pući od smijeha naravno. Miki…”Vidimo se u Domingu za 5” – napisao je glumac.

Među prijateljima poznatog ugostitelja, našli su se i Viktor Savić, Voja Nedeljković, Aleksandra Tomić i mnogi drugi, koji su se teška srca oprostili od Krajišnika.

Krajišnikov sin obolio je od korona virusa nedugo nakon što je dijagnostifokovan njegovom ocu.

Pročitajte još

– Sin Momčila Krajišnika primljen je na nedavno u UKC Republike Srpske zbog virusa korona i smješten je na infektivno odjeljenje gdje se vrše pretrage – potvrdio je za ATV direktor UKC Vlado Đajić.

Krajišnik ima troje djece, sinove Miloša i Njegoša i ćerku Milicu, piše Blic.