Hronika

Kosovska policija provjerava identitete hodočasnika: Uhapšena osoba za koju tvrde da je "napadač", ima prostrelnu ranu i prelom nogu

Policija takozvanog Kosova ušla je u manastir Banjska odakle u policijsku stanicu u južnom dijelu Kosovske Mitrovice sprovodi hodočasnike koji su se zatekli u manastiru radi provjere identiteta, rečeno je iz policije.

Policajac na putu
FOTO: RINGIER

Uhapšena osoba za koju navode da je “napadač”, a čiji identitet nije poznat, poslije sprovođenja u policijsku stanicu u južnom dijelu Kosovske Mitrovice, pregledana je u bolnici u tom dijelu grada gdje su ljekari konstatovali da ima prostrelnu ranu nogu i prelom donjih ekstremiteta, ali da nije životno ugrožena.

Pročitajte još

Iz policije takozvanog Kosova saopštili su da se “napadi vatrenim oružjem na policijske jedinice nastavljaju istim intenzitetom”.

Iz policije su naveli da su u mjestu Rudare na putu Kosovska Mitrovica-Leposavić uhapšene četiri osobe osumnjičene za logističku podršku napadačima jer je, kako su istakli, u njihovom automobilu pronađena radio veza, oružje i municija.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije