Društvo

"Kuda ćemo mama i ja, čiko" Bahatost pojedinih vozača nema granice, auto ostave gdje stignu (FOTO)

Od onih koji se parkiraju na šine pa blokiraju tramvajski saobraćaj, pa do onih koji parkiraju svoje "ljubimce" tako da ne može da se prođe drugačije, osim da se siđe na kolovoz.

PARKING
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

 Bahatost pojedinih vozača nema granica.

Srećni što su našli gdje će da stanu uopšte ne razmišljaju da li je u pitanju zelena površina, trotoar, prilaz zgradi, kući… bitno je da ima mjesta. “Oka sokolovog” očigledno nema svuda u Srbiji, jer bi možda bar malo obratili pažnju.

To je očigledno slučaj sa Vrnjačkom Banjom, jer ne bi vozač ovog crvenog “golfa” parkirao baš posred staze. Bebe u kolicima ili ljudi koji koriste invalidska kolica ne mogu da prođu, jer vozača nije nimalo briga za druge.

Iako Novi Sad ima pandan beogradskom “oku sokolovom”, on izgleda, noću, ne radi. Jer ne bi ovaj automobil inače bio parkiran tu gdje jeste. Iako ima komentara u kojima se navodi da se, ipak, može proći, primjećujete li nešto? Sva vozila su parkirana na istoj strani ulice, gdje je i obilježeno da se može parkirati.

Kako se navodi u opisu fotografije, žena je parkirala na trotoar i na kolovoz i automobil je bar 45 minuta stajao tako. Onda je vozač koji je propisno parkirao auto, pomjerio svoje vozilo, da drugi mogu da prođu.

Ima vozača koji, očigledno, misle da su pametniji od ostalih.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije