Kultura

„Letu štuke“ najavili koncert u Banjaluci

Posljednji dan mjeseca novembra u banjalučkom KSB rezervisan je za nastup jednog od najpopularnijih regionalnih bendova, „Letu štuke“.

„Letu štuke“ najavili koncert u Banjaluci
FOTO OK FEST PROMO

Oni će na koncertu u Banjaluci promovisati svoj aktuleni album „Topla voda“. Nakon sedam godina albumske stagnacije, u novembru 2018. objavili su ovaj četvrti po redu studijski album, koji vrlo uspješno predstavljaju publici u okviru svoje regijske koncertne promocije.  “Bože zdravlja“, „Supermarket“, „Bočice“, „Zemlja gori“, na kojem su Štuke udružile snage s Dubioza kolektivom i „Topla voda“ noseći su singlovi aktuelnog albuma.

Osim u novim pjesmama publika će biti u prilici da uživa i u nešto starijim, ali velikim hitovima ovog benda: “Psajho”, “Minimalizam”, “Šutiš”, “Mjesto za dvoje”.

Frontmen benda i istaknuti autor Dino Šaran poručio je da im nastupi u Banjaluci, kao i banjalučka publika nisu strani, te da se kao i uvijek raduju odličnoj svirci u ovom gradu.

Ulaznice za ovaj koncert po ceni od 10KM mogu se kupiti u KSB-u i „Peckham Pubu“. Cena ulaznice na dan koncerta biće 14 KM.