Zabava

"Ljubav je tu da se širi u svakom obliku" Milica Pavlović poručila da ne bi imala problem priznati da voli žene

Milica Pavlović od početka karijere intrigira medije kada je u pitanju njen ljubavni život. Nekoliko puta se govorilo o tome kako pjevačicu privlače žene, te da je do sada bila u tajnoj vezi sa nekoliko njih.

"Ljubav je tu da se širi u svakom obliku" Milica Pavlović poručila da ne bi imala problem priznati da voli žene
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Međutim, ona kaže da bi priznala, da je sve to istina.

– Ne bih imala problem da priznam da volim žene, da je to stvarno tako. Ljubav je nešto najljepše na svijetu. Bitno je da volite. Loše je biti emotivno hendikepiran i ograničen, teško je kada neko ne umije da voli. Ljubav je tu da se širi u svakom obliku – rekla je.

Potom je otkrila i kako se osjećala zbog natpisa u kojima su je spajali sa raznim muškarcima, ali i djevojkama.

– Otkako sam stupila na scenu, mediji me spajaju sa mnogim muškarcima i djevojkama. Mnogi su pokušavali da me isprovociraju i onda su govorili i pisali da sam u vezi sa tom i tom djevojkom – rekla je Milica, prenosi Telegraf.

Pavlovićeva je imala priliku da nekoga predstavi kao svog dečka, ali se više obazirala na karijeru.

– Mogla sam da nađem nekog muškarca i da ga predstavim kao momka i da time demantujem glasine. Izabrala sam da ćutim i da ne reagujem na stvari koje su me pogađale, već da rad i karijera govore za mene – bila je izričita Milica za Informer.

Pjevačica je nedavno uslikana u društvu Nikolasa Saveljića, sina fudbalera Niše Saveljića, što je odmah svima bio povod da ga proglase njenim dečkom. Čak su se pojavili i neki detalji na kojima se vidjelo da su Milica i Nikolas boravili zajedno u Crnoj Gori. . Kako je Telegraf ranije saznao, Milica i sportista u vezi su već više od godinu dana, samo su uspešno skrivali svoja viđanja.

Prihvati notifikacije