Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

LJUBAV NA TINEJDŽERSKI NAČIN Maloljetnica pobjegla kod momka, tetka traži način da je VRATI KUĆI

Hronika
Autor:

Foto: Almasa Asanov/Facebook/Screenshot

Maloljetna Almasi Asanov iz Doboja, za kojom se tragalo dva dana, locirana je u četvrtak u Sloveniji gdje je otišla kod svog momka, koji je takođe maloljetan.

Potvrdila je ovo za Srpskaifno Mejra Asanov tetka i staratelj nestale djevojčice.

Ona nam je ispričala da je u Alamsi u srijedu otišla u školu, ali da se nije vratila uveče kući i da je ona o tome obavijestila policiju.

-Kada sam vidjela da je nema kući oko 21 čas sam otišla u policiju i sve prijavila. U četvrtak samo je uspjeli locirati i utvrditi da je otišla u Sloveniju kod svog momka – kaže Merja. Ona je dodala i da je njen momak takođe maloljetan i da sada mora kontaktirati policiju u Sloveniji da vide kako da sestričnu vrati kući.

-Znam da je taj njen momak takođe maloljetan i da je nedavno otišao kod strica u Sloveniju. Stric vjerovatno nije očekivao da će kod njega doći i Almasi – ispričala je Mejra Asanov. Prema njenim riječima, poduzeće sve da se ona vrati kući što prije, jer je još maljoletna.

-Otac joj je bio rodom iz Senegala, ali su i on i moja sestra preminuli i od tada se ja brinem o njoj. Bilo je i ranije slučajeva da ona ode od kuće, ali nikada nije bilo ništa strašno. Poslije par sati bi se vratila kući i nisam imala potrebe da obavještavam policiju sve do sada  – poručila je Mejra.

Kaže da je Almasi u utorak vjerovatno kupila kartu za Sloveniju, a da su srijedu nije ni išla u školu nego je direktno otišla na autobusku stanicu i uputila se za Sloveniju.

Izvor blizak istrazi je ispričao da se po Doboju mogle čuti priče da se ona udala za tog momka, koji takođe ima 16 godina.

-Ona je čak na vajberu promijenila i svoje prezime i stavila od tog momka. Čula sam i da se u septembru njih dvoje vjerili, valjda je ona to stavila i na društvene mreže. Taj njen momak je nedavno napustio školu i otišao kod strica u Ljubljanu, mislim da je tamo trebao početi nešto raditi – ispričao je jedan poznanik ovog para.

U Policijskoj upravi Doboj su rekli da oni nastavljaju dalji rad na ovom slučaju dok se ne utvrde sve činjenice vezano oko nestanka maloljetnice.

Izvor blizak istrazi je potvrdio i da je Policijska uprava Doboj dobila potvrdu od Granične policije da je maloljetnica prešla granične prelaz u Brodu, autobusom koji vozi za ljubljanu.

Potraga za kumom

Pripadnici Policijske uprave Doboj još uvek tragaju i za Mirjanom Vidaković čiji je nestanak prije mjesec dana prijavljen policiji u Derventi. Policiji se 23. septembra obratio  Miro Bojanić koji je izjavio da je nestala njegova kuma Vidaković, koju je zadnji put vidio 11. septembra.

Međutim, ubrzo nakon što je prijavio njen nestanak, Bojanić se ubio.

Prema pričama mještana, Bojanić i Vidakovićeva su bili u ljubavnoj vezi, što je dodatno bacilo misteriju na cijeli slučaj.

Veliki broj policajaca je učestvovao u ovoj potrazi i pregledali su širi prostor oko Dervente, ali nisu pronašli nikakve tragove koji bi im pomogli u pronalasku nestale Mirjane Vidaković.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO