Zabava

Luna Đogani ponovo trudna: Otkrila je koja imena za djecu joj se sviđaju

Juče je kao bomba u javnosti odjeknula vijest da je Luna Đogani ponovo u drugom stanju i da čeka još jednu djevojčicu sa svojim suprugom Markom Miljkovićem.

Luna Đogani u emisiji
FOTO: AMIG SHOW /YOU TUBE/ SCREENSHOT

Naime, Marko i Luna već imaju kćerku Miu, koja će u junu napuniti dvije godine. Njihovoj sreći zbog Luninog blagoslovenog stanja nije bilo kraja, a čestitke su pristizale sa svih strana.

Međutim, Luna Đogani je prije nekoliko godina u rijalitiju Zadruga 1 smišljala kako bi voljela da joj se zovu djeca.

– Ja bih…, ma samo da su blizanci. Više volim žensko, meni su u porodici ženska djeca, ali samo da je živo i zdravo – pričala je Luna tada, nakon čega je priznala koja imena joj se dopadaju.

Pročitajte još

– Volim muško ime Andrija. Ali i Živorad, Milenko, Žaklina, Živica, Verica, što da ne? Meni se sviđa i Jadranka, kao moja baba. Jadranka i Jagoda, Žiža. Trebalo je da se zovem Marija Đogani – pričala je Luna svojevremeno.

Podsjetimo, Luna je prije samo par mjeseci već bila u drugom stanju, ali je bebu nažalost izgubila, o čemu je pričala:.

– Nažalost smo izgubili bebu, jer plod nije uspio da se učvrsti u prvih 12 nedjelja. Nismo htjeli odmah da pričamo o tome. Ne želimo previše da diskutujemo o tome. Virus je prošao kroz mene, doktorka nam je to rekla. Plod je bio jako mali i osjetljiv. Prestalo je bebi da kuca srce – poručila je Luna Đogani tada, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije