Zabava

"Luna mi je najveća podrška" Nina Đogani otkrila svoje buduće zanimanje

Mlađa sestra Lune Đogani, Nina (16) završila je kurs šminkanja. A kako je vrlo talentovana, ona planira da se više posveti tome, te da ovu vještinu pretoči i u posao, prenose mediji.

"Luna mi je najveća podrška" Nina Đogani otkrila svoje buduće zanimanje
FOTO: DJOGANI__NINA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Luna mi je najveća podrška u svemu. Uvijek me je gurala i podržavala me. Ona je svaki moj čas šminkanja objavila na svom Instagram profilu. Jedva je čekala da mi bude model. Rekla mi je da nastavim da se bavim tim poslom, jer sam talentovana i da učim na njihovim greškama – istakla je Nina, koja je otkrila da samo ona u porodici ima talenta za šminkanje.

– Luna nije talentovana. Ja sam jedina u porodici koja zna da šminka. Luna ne voli da se šminka, jedino za neki događaj – istakla je Đoganijeva.

S obzirom da potiče iz muzičke porodice, mnogi su se zapitali zbog čega ona nije postala pjevačica.

Pročitajte još

– Ne znam da pjevam. Da znam, možda bih se time bavila, mada me taj posao ni ne zanima, jer to je dosta posla. Mnogo je naporno.

Ipak, iako ne zna da pjeva, Nina je izuzetno talentovana kada je ples u pitanju.

– Ples je moja prva ljubav. Kao mala non-stop sam gledala tatu. On me je gurao u tom smjeru, ali ples je nešto čime bih ja voljela rekreativno da se bavim. Na primer na TikToku – istakla je Đoganijeva za IDJTV, prenosi Blic.