Hronika

Majka podvodila kćerku porodičnom prijatelju: Optužnica protiv muškarca (61) zbog obljube djevojčice (14)

Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv muškarca N.M. (61) jer je više puta, tokom prošle godine, obljubio maloljetnu djevojčicu (14) u selu nadomak Kovina.

Majka podvodila kćerku porodičnom prijatelju: Optužnica protiv muškarca (61) zbog obljube djevojčice (14)
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

Osumnjičenom muškarcu produžen je pritvor zbog uznemirenja javnosti.

– On se tereti da je od leta 2021. godine do februara 2022. kada je uhapšen više puta obljubio djevojčicu – rekao je izvor Kurira.

Za jezivo zlostavljanje djevojčice saznalo se kada su u njenom telefonu pronađeni eksplicitni snimci na kojima je bila ona sa N.M. Ispostavilo se da je dijete mesecima odlazilo kod porodičnog prijatelja, gdje su oni imali seksualne odnose.

Pročitajte još

Lisice na ruke tada su stavljene N.M, mladiću (18), ali i majci djevojčice. Osnovno javno Tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu sredinom aprila protiv majke koja se tereti da je podvodila svoju maloljetnu kćerku (14).

– Osumnjičena majka tereti se za posredovanje u vršenju prostitucije, kao i za zapuštanje i zlostavljanje maloljetne osobe, jer kao roditelj nije vodila računa, izlagala ju je radnjama koje su štetne za njen razvoj – rečeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu tada.

Majka djevojčice sumnjiči se da je slala poruke osumnjičenom (60) i praktično mu nudila svoju maloljetnu kćerku. Djevojčicu bi, potom, slala kod njega kući, gdje je ona imala seksualne odnose za novac sa čovjekom koji je inače bio porodični prijatelj.

Prihvati notifikacije