Hronika

Makro braće Panić PONOVO UHAPŠEN: Prvo priznao sve o lancu prostitucije, a sada je NEGIRAO KRIVICU

Vuk Stanković, zvani Vuke Makro, inače najbolji prijatelj braće Panić za kojima se traga zbog sumnje da su u Beogradu organizovali lanac prostitucije, uhapšen je drugi put u periodu od tri nedjelje.

Makro braće Panić PONOVO UHAPŠEN: Prvo priznao sve o lancu prostitucije, a sada je NEGIRAO KRIVICU
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/SCREENSHOOT

Sumnja se da su oni, zajedno sa drugim osumnjičenima, iskorišćavali jednu ženu i njene teške prilike tako što su joj podvodili klijente i od naplaćenih usluga uzimali polovinu zarađenog novca. U njihovoj ponudi prostitucije, pod velom nuđenja usluga masaže preko raznih sajtova, nalazile su se još dvije djevojke, kaže izvor Kurira.

Vuk je prvi put uhapšen 12. februara kad su braća uspjela da pobjegnu i poslije pritvora od 48 časova, osumnjičeni Stanković pušten je da se brani sa slobode.

Kako je tada saopšteno iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, kod Vuka Stankovića izostali su zakonski osnovi za produženje pritvora, s obzirom na sve okolnosti, priznanje okrivljenog i objašnjenja radnji koje su preduzimali braća Panić.

Pročitajte još

Nakon izlaska na slobodu, Stanković se oglasio na Instagramu i objavio forografiju uz Muzeja iluzija, na kojoj pozira iza zatvorskih rešetaka.

Prilikom prvog saslušanja u Trećem tužilaštvu, Stanković je navodno rekao da se kaje zbog svojih radnji, te je ispričao svaki detalj, svoju ulogu u organizovanju prostitucije, ali i ulogu braće Panić i radnje koje su oni preduzimali prilikom obavljanja krivičnog djela. On je, navodno, tužiocu bez oklijevanja rekao da priznaje djelo i da će objasniti sve što je učinio, a sam njegov iskaz je od velikog značaja za dalji tog postupak.

Međutim, ovaj slučaj preuzelo je Više javno tužilaštvo u Beogradu i sada se Stankoviću, kao i Panićima, na teret stavlja teže krivično djelo – trgovina ljudima. Stanković je sada saslušan u Višem tužilaštvu i ovoga puta je odlučio da negira krivicu, prenosi Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu