Hronika

Osumnjičen za organizovani LANAC PROSTITUCIJE: Ponovo određen pritvor makrou braće Panić, na saslušanju NEGIRAO KRIVICU

Na prijedlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu sud je odredio pritvor do 30 dana Vuku S. osumnjičenom za trgovinu ljudima i posredovanje u obavljanju prostitucije.

Osumnjičen za organizovani LANAC PROSTITUCIJE: Ponovo određen pritvor makrou braće Panić, na saslušanju NEGIRAO KRIVICU
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/SCREENSHOOT

Prema saznanjima, pritvor mu je određen da ne ponovi krivično djelo u kratkom vremenskom roku.

Vuk S. je ranije na saslušanju negirao krivicu. Pored Vuka S. naredbom o sprovođenju istrage obuhvaćeni su braća Uroš Panić i Miloš Panić, koji su u bekstvu, Sonja L. Koja se brani sa slobode i Ivan Z. koji je u pritvoru.

Prema naredbi o sprovođenju istrage osumnjičeni su od neutvrđenog dana do 16. oktobra 2023. godine, po prethodnom dogovoru, dovođenjem u zabludu oštećenu vrbovali u cilju obavljanja prostitucije i seksualne eksploatacije.

Osumnjičeni su u tom cilju oglasili na internet stranici Seksi-adresar kao i u Halo oglasima brojeve telefona i ponudu da zgodne, mlade maserske muškarcima nude usluge senzualne i tantričke masaže na različitim lokacijama u gradu.

Pročitajte još

Na ovaj način oglasi su postali dostupni neodređenom broju osoba, a za ugovaranje klijenata, odnosno vrijeme i mjesto dolaska, bila je zadužena Sonja L.

Cijene seksualnih usluga su, kako se sumnja, odredili osumnjičeni, pri čemu im je oštećena predavala 50 odsto ostvarene zarade, dok je drugi dio zadržavala za sebe.

Takođe, sumnja se da je Vuk S. preko javnog profila na društvenoj mreži Instagram nudio posao u cilju zapošljavanja novih maserki, nudeći besplatnu obuku i dobru zaradu, uz smeštaj i jedan obrok.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu