Zabava

(FOTO) "Ljubav je trka na duge staze, nije sprint" Goca Tržan se obratila mužu emotivnom porukom

Goca Tržan uživa u braku sa Rašom Novakovićem, a iako se o njihovom odnosu dosta spekulisalo zbog razlike u godinama, njihova ljubav pobijedila je sve prepreke.

Goca Tržan sa mužem
FOTO: GOCATRZAN/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Pjevačica nikada nije krila detalje svog braka koji kao i svaki drugi s vremena na vrijeme ima trzavice, ali je postavljena na zdravim osnovama i izgradili su zajednicu na koju su danas ponosi povodom čega se ona oglasila na svom Instagramu.

Goca Tržan se javno obratila Raši

 – Želim vam svima da makar jednom u životu volite nekoga bez očekivanja, bez stida, da možete da budete istiniti i svoji a ipak voljeni. Ljubav je sloboda, nije žrtva. Ljubav je trka na duge staze, nije sprint. Ljubav je posvećenost, nije tolerancija. Volim te Radomire Novakoviću – poručila je Goca Tržan svom suprugu.

Pročitajte još

Ona je u svojoj emisiji jednom prilikom otkrila kako su muškarci teško uspjevali da zadrže njenu pažnju, i da je Raša jedini koji je u tome uspio, piše Grand.

Ja ne mogu da budem sa nekim sa kim nisam često, mora da mi je blizu da mogu uzmem kad god želim, a da mi ne dosadi. Meni muškarci dosade nevjerovatnom brzinom, jedini muškarac koji mi nije dosadio je moj sadašnji suprug zato što je totalno lud – priznala je Tržanova.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu