Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MODERNA BAJKA Natalija je bila prodavačica voća na pijaci, a onda se udala za milijardera (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Natalija Vodijanova je rođena 1982. godine u Gorkom u Rusiji. U veoma siromašnom kraju i veoma siromašnoj porodici.

Vodjanova je rasla sa dve polusestre, Kristinom i Oksanom, od kojih je jedna oboljela od cerebralne paralize. Otac ih je napustio kada je Natalija bila baš mala, kada je imala samo nekoliko godina. Da bi imali čime da se hrane, Natalija, majka i zdrava sestra su na pijaci prodavali voće i povrće i skoro sav novac davali za oboljelu sestru.

Težak život za Nataliju trajao je do njene 15. godine. Tada ju je jednom prilikom, baš na toj pijaci, primetio agent iz jedne modne agencije i sasvim joj promijenio život.

Tada je počela da radi u jednoj ruskoj agenciji, a za samo dvije godine je uspejla da zaintrigira svjetsku modnu scenu i preselila se u Pariz kada je napunila 17 godina.

Modne ponude su samo pljuštale, a ova lepotica je dobila i nadimak – Supernova.

Za veoma kratko vrijeme ona je postala jedan od najtraženijih i najplaćenijih modela. Milionski ugovori, naslovne stranice “Voga“, zaštitno lice za “Guči“, “Pradu“, “Šanel“, “Versače“, “Hugo Bos“… Bila je treći najuspešniji model na svijetu i uspjela je da zaradi 20 miliona dolara. Njen privatni život je i više nego zanimljiv.

Natalija se udala za milijardera Džastina Portmana, sa kojim ima troje djece. Njihova ljubav je često isticana kao moderna bajka, s obzirom da je on bogataš plemićkog porjekla, a ona iz siromašne porodice.

Ipak, poslije devet godina braka, Natalija je rješila da ostavi Džastina. Razveli su se prije sedam godina.

– Osjećao sam se kao stara iznošena Luj Viton torba. Ponašala se prema meni kao da me se stidi. Ponašala se veoma loše prema meni, a kada je razvod konačno okončan, ja sam otišao na rehabilitaciju od svega. Kada sam je poslije nekog vremena čuo, rekla mi je da joj uopšte ne nedostajemo moja porodica i ja, kao i to da joj ne pada na pamet da ponovo budemo familija – rekao je Džastin.

I dok je njen bivši princ na bijelom konju tugovao, Natalija se vrlo brzo snašla. Ona je odmah ušla u vezu sa francuskim milijarderom Antoanom Arnaultom.

Sa njim je dobila dva sina Maksima i Romana.

(Superžena)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO