Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MOJA BANJALUKA Jelena Savić: Cijene stanova nerealne

Banjaluka
Autor:

Foto: RAS Srbija

U Banjaluku sam došla prije 8 godina zbog posla. Tu sam još uvijek, a ako me nešto i otjera biće ogromne cijene stanova za izdavanje, a posebno prodaju. Smatram da su nerealne za ovo područje i prosječne plate, o nižim da i ne govorim. Uz to, najveća zamjerka je loš sistem grijanja.

Voljela bih da Banjaluka ima više zelenila, parkova, iako se time može pohvaliti u odnosu na većinu gradova u RS. Arhitektura starijih građevina je prelijepa i treba je čuvati. Vrbas je možda ono najljepše što Banjaluka ima, a o tome koliko je čist moglo bi se diskutovati. Šetnja pored ove rijeke mora da prija, još ako se pored nje popije kafica – nikako ne može biti loše.

Voljela bih da nadležni malo više urade kada je riječ o pristupu pojedinim institucijama, poput Doma zdravlja u centru, u koji je nemoguće ući s dječjim kolicima. Pitam se kako ulaze osobe s invaliditetom.

Potrebno je i više kanti za smeće, jer ih je pronaći u pojedinim ulicama prava misterija.

Volim što se povremeno zatvori glavna ulica u centru. Volim još i Banj brdo – odmor za dušu, nekima napor za tijelo, ali napor koji prija.

Rafting Vrbasom, tvrđava Kastel, vjerski objekti – moja su preporuka!

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO