Društvo

"Moje dijete ne može u takvom ambijentu da uči" Milena Vasić iznijela stav o zahtjevima roditelja djece VII-2 u "Ribnikaru" (FOTO)

Roditelji djece koja su preživjela masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" u dopisu koji su uputili Ministarstvu prosvjete zahtijevali su hitnu suspenziju direktorke, pedagoga i psihologa.

Milena Vasić
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Ovim povodom se oglasila i glumica Milena Vasić, čija su djeca pohađala ovu školu, i iznijela svoj stav.

– Ja sam majka tri Ribnikarca i 15 godina sam se u ovoj školi sa svojom djecom radovala, smijala, rasla, učila… Onog strašnog jutra se sve srušilo. Iza svog stava koji sam iznijela u Beogradskoj hronici još 10. maja i dalje stojim. Kao roditelj, majka, i kao čovjek podržavam zahtjeve 7/2 i solidarišem se u njihovom bolu i gubitku i smatram da moje najmlađe dijete, najmlađi Ribnikarac ne može u tom ambijentu da živi, uči i da se igra. Ovo je izjava iza koje jedino stojim. Hvala na razumijevanju – stoji u objavi Milene Vasić.

Podsjetimo, roditelji djece koja su preživjela masakr u OŠ “Vladislav Ribnikar” uputili su dopis Ministarstvu prosvjete u kojem zahtijevaju hitnu suspenziju direktorke, pedagoga i psihologa. Oni su u dopisu naveli da zahtijevaju “hitnu i bez daljeg odlaganja suspenziju Snežane Knežević, direktorke OŠ “Vladislav Ribnikar” do okončanja istrage i utvrđivanje njene lične odgovornosti za nastali tragični događaj i kasnije postupanje prema učenicima i roditeljima VII/2 odjeljenja”.

Takođe, zahtijevaju i hitnu suspenziju školskog psihologa Lidije Maksić i školskog pedagoga Jelene Vujičić, i to do okončanja istrage i utvrđivanje njihove lične odgovornosti za nastali tragični događaj, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije