Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MRAČNA STRANA RAKA Miran je i hladan, dok ga NE ISPROVOCIRAJU

Zabava
Autor:

Foto: Shutterstock

U vezi je nevjerovatno intenzivan i strastven partner. Kada vas on voli to se razlikuje od svega ostalog i tada se zaista osjećate živim.

Njegovo srce je jako osjetljivo i ako mu ga slomite, teško to podnosi. Često mu je potrebno mnogo vremena da preboli nekoga i da ponovno potpuno stane na svoje noge.

Oni koji su rođeni u ovom znaku ponekad se stereotipno smatraju pretjerano emotivnim osobama promjenjivog raspoloženja, ali istina je da su oni mnogo složeniji od toga i posjeduju mnoge jedinstvene osobine i karakteristike koje nisu uvijek očigledne, koje se ne pokazuju sve dok ih stvarno ne upoznate.

Nevjerovatno je intuitivan i iznenađujuće dobar u čitanju ljudi

Rakovi imaju snažnu intuiciju koja im omogućava da osjete stvari koje drugi ne primećuju. Oni su prirodno nadareni u čitanju ljudi i gotovo uvijek mogu reći kada neko na neki način djeluje neobično. Trebalo bi da nauče da češće vjeruju svojim instinktima!

Rak je intenzivan i strastven ljubavnik

Rak nije površan kada je u pitanju ljubav i u vezi je nevjerovatno intenzivan i strastven partner. Kada vas Rak voli to se razlikuje od svega ostalog i tada se zaista osjećate živim.

Rak se ne nosi dobro s raskidom veze

Njegovo srce je jako osjetljivo i ako mu ga slomite, teško to podnosi. Često mu je potrebno dugo da preboli nekoga i da ponovno potpuno stane na svoje noge.

View this post on Instagram

This is a collage I made in honor of cancer. Cancer season began yesterday. Cancer is the ego, the bottom of the ocean, the deep dark depths that some are afraid to venture into. Cancer is about comfort on the ocean floor and pushing the boundaries of our safety, exploring the ego and it's expansive nature. Ego is necessary for not only survival but perception but as cancer is linked to the chariot, we must be the charioteer driving our ego and learning from it as opposed to allowing our ego to take the reigns. Cancer is the mother who is connected to the womb, the ocean floor and expands all the way to the surface. She finds stillness in the depths and creates her own light in a place where darkness prevails. She is gatekeeper of the womb, nourishing the ocean from the floor up just as the mother archetype nurtures from the inside out, from the moment of inception on. • • Cancer is the crab who gathers the sacred as she steadily scurries along the ocean floor, it is she who uses her hands and her heart to snap away that which threatens her or her loved ones safety. • • Cancer babes, you can read your intuitive energy reading for the month of June following the link in my bio and clicking on the intuitive energy reading to see my take on the energies surrounding your sign this month. You can do this for your sun, moon or rising sign ? • • • • • • #cancerzodiac #cancerastrology #astrologicalsigns #cancersun #cancersign #cancerzodiacsign #astrologylover #astrology101 #astrological #astrología #astrologyzone #astrologyreadings #astrologyreading #archetypes #archetypal #zodiacpost #zodiacsigns #zodiacsociety #collageartwork #collageartists

A post shared by freed๏ m (@sacred.mirrors) on

Može biti jako velikodušan s vremena na vrijeme

Rak ima vrlo velikodušnu prirodu i nije neuobičajeno da svoje prijatelje i porodicu iznenađuje. Oni to ne rade jer osjećaju da moraju … jednostavno, istinski vole da vide osmijeh na licima onih koje vole.

Rak je tajanstven i teško ga je pročitati

Ima tajanstvene karakteristike ličnosti zbog kojih može djelovati poput nekakve zagonetke. Nije tip osobe koja odmah otkrije sve svoje tajne i ne želi otkriti svaku svoju misao i emociju kao što neki drugi znakovi mogu učiniti. To ih može učiniti izuzetno teškim za čitanje onima koji ih ne poznaju dobro, ali to je ta ista tajanstvena osobina koja takođe intrigira druge i privlači ih u njegov svijet.

Voli ljubav

Rak ne može reći “ne” ljubavi, pogotovo kada dolazi od prave osobe. Voli da se osjeća potrebno i željeno i ima vrlo nježnu i senzualnu stranu koja se razvija kada ga voljene osobe obasipaju ljubavlju.

Miran je i hladan … dok ga ne isprovociraju

Obično je prilično miran, ali nemojte misliti da će dozvoliti ljudima da ga gaze. Kada ga izazovu, pokazaće svoja klješta i staviće provokatore na njihovo mjesto, onako kako samo on to može.

Rak može doživjeti lude promjene raspoloženja

Ponekad se njegovo raspoloženje menja kako vjetar duva. Kad je dobro, može se osećati nevjerovatno, ali kad se osjeća loše, to takođe može biti jednako intenzivno. Često se trudi da zadrži stvari pod kontrolom, ali ponekad ga emocije mogu preplaviti.

Uvijek je tu za svoje prijatelje

Postoji vrlo malo stvari koje Rak cijeni više od prijateljstva, on će učiniti gotovo sve da pomogne bliskim prijateljima.

Žudi za dubokim odnosima

Rakovi nisu toliko zainteresovani za kratkotrajnu romantiku, već žude za intimnošću i bliskošću koja se pojavljuje samo u dugim vezama. Mogu se potruditi da pronađu pravu osobu, ali nakon što to učine, oni imaju tendenciju da formiraju izuzetno duboku vezu s tom osobom i daju u odnosu sve što imaju.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO