Hronika

MUŠKARAC TEŠKO POVRIJEĐEN: Spasen biciklista koji se survao u nepristupačan dio šume u Fruškoj gori

Muškarac star 56 godina zadobio je teške tjelesne povrede nakon što se sinoć biciklom survao u nepristupačan dio šume kod lokaliteta "Masna ćupa" u Fruškoj gori.

MUŠKARAC TEŠKO POVRIJEĐEN: Spasen biciklista koji se survao u nepristupačan dio šume u Fruškoj gori
FOTO: BOJANA MAJSTOROVIĆ/RAS SRBIJA

Kako saznaje Blic, čuvarska služba Javnog preduzeća “Nacionalni park Fruška gora” po hitnom postupku izašla je na teren po pozivu Gorske službe spasavanja zbog povrede bicikliste na pomenutom lokalitetu a akciji spasavanja pristupila je i Hitna pomoć koja je konstatovala povrede kičme kod bicikliste. Kako nezvanično saznaju, povrijeđeni biciklista je van životne opasnosti.

– Nakon zbrinjavanja (imobilizacije) povrijeđenog od strane ekipe Hitne pomoći, zajedničkom akcijom povrijeđeni je na nosilima izvučen iz teško pristupačnog terena gdje se nesreća dogodila do ambulantnog vozila. Javno preduzeće “Nacionalni park Fruška gora” apeluje na sve svoje posetioce da se prilikom aktivnog boravka u prirodi pridržavaju svih propisanih pravila ponašanja u prirodi posebno vodeći računa o sopstvenoj bezbjednosti ali i bezbjednosti drugih – poručili su nadležni iz Javnog preduzeća “Nacionalni park Fruška gora”.

Prihvati notifikacije