Zabava

"Na mene niko nije obraćao pažnju" Viki Miljković progovorila o djetinjstvu i početku muzičke karijere

Još kao djevojčica Viki Miljković pokazala je talenat za pjevanje, a uz rođenog brata koji je svirao harmoniku rodila joj se ljubav prema muzici.

Viki Miljković
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Ipak, za razliku od Vladice, koji je tada odabrao malo drugačiji put, Violeta je imala samo jednu želju da postane poznata pjevačica.

Međutim, nije sve išlo baš kako je ona zamislila budući da su roditelji sve nade polagali u njenog brata.

Violetin otac, inače prosvjetni radnik, imao je drugačije želje za svoju nasljednicu, protiveći se njenom snu da bude pjevačica, prenosi Novosti Magazin.

Pročitajte još

Sve snage su bile usmjerene u muzičko obrazovanje mog brata, on je odlazio na raznorazna takmičenja, a mi svi porodično smo ga pratili, tako da sam ja bila u zapećku. Danas razumijem mog oca, jer ne samo da je bio prosvjetni radnik, nego je i prošao mnogo toga u životu, pa je znao šta sve sa sobom nosi ovaj posao i htio je da me zaštiti – ispričala je Violeti ne krijući da su članovi porodice dugo ignorisali njen talenat.

Ipak, stavovi njene porodice nisu je odvratili od ideje da se bavi pjevanjem i odlučila je da istraje u svojoj želji.

Kako je i sama svojevremeno priznala, vrebala je priliku da dokaže svima da je talentovana i da je dar koji ona posjeduje vrijedan pažnje.

U našu kuću su dolazili mnogi muzičari, ali su svi bili okrenuti ka mom bratu, a na mene niko nije obraćao pažnju. Jednom prilikom je bio tu i Riki Lugonjić. Svi su se okupili oko mog brata koji je svirao, oduševljavali su se, a moj otac je dogovarao sa njim da Vladica snimi ploču. Ja sam gledala iz prikrajka i navaljivala da otjpevam barem jednu pjesmu i otac je na kraju popustio – otkrila je svojevremeno pjevačica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu