Zabava

(VIDEO) UKRASI OD 2.500 EVRA U luksuznom stanu Viki Miljković već vlada Novogodišnja atmosfera, a evo kako je pjevačica ove godine ukrasila dom

Pjevačica Viki Miljković trudi se da čak i poslije svih ovih godina održi prazničnu euforiju u svom domu, te je tako i ove godine odlučila da uljepša svoj luksuzni stan na Beogradu na vodi.

(VIDEO) UKRASI OD 2.500 EVRA U luksuznom stanu Viki Miljković već vlada Novogodišnja atmosfera, a evo kako je pjevačica ove godine ukrasila dom
FOTO: VIKI_MILJKOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Pjevačica je već počela sa dekorisanjem dnevnog boravka, a njen suprug Dragan Tašković Taške i sin Andrej pomogli su joj u rasklapanju jelke i ukrašavanju.

Viki najviše voli ovaj period godine, što nerijetko ističe i dijeli sa svojim pratiocima.

Ove godine pjevačica je odlučila da jelku, ali i čitav dom ukrasi crveno-zlatnim detaljima, lampicama, svjećicama, mašnicama, poklonima, preslatkim figuricama.

Pročitajte još

Miljkovićeva je za sve navedeno navodno izdvojila preko 2.500 evra, s obzirom da svake godine ponešto od ukrasa dokupljuje.

Posebnu pažnju privlači i igračka Djeda Mraza koji je postavljen tik ispred jelke, a njeni gosti koji dolaze povodom proslave Svetog Nikole u njenom domu iz godine u godinu su sve oduševljeniji novim ukrasima, piše Blic.

Sa ili bez novogodišnje dekoracije kod Viki i Tašketa uvijek je veselo. Muzički par trudi se da svijet posmatra kroz ružičaste naočare, čemu uče i svog nasljednika.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije