Zabava

NAJSKUPLJI RAZVOD NA SVIJETU Milijarder platio bivšoj ženi NEVJEROVATAN IZNOS

Razvod glavnog izvršnog direktora “Amazona” Džefa Bezosa i Mekenzi Bezos zvanično je završen, a nazvan je “najskupljim na svijetu” nakon što se saznalo da prijavljeni trošak iznosi 137 milijardi dolara.

NAJSKUPLJI RAZVOD NA SVIJETU Milijarder platio bivšoj ženi NEVJEROVATAN IZNOS
FOTO: TANJUG/AP

Njih dvoje su bili u braku 25 godina, a nakon okončanja Mekenzi je izjavila: “Zahvalna sam što se završio proces raspuštanja mog braka sa Džefom, a to nije bilo moguće bez međusobne podrške, ali i one koja je stizala od svih koji su nam se obratili u dobroti. Radujemo se sljedećoj životnoj fazi u koju stupamo kao roditelji i prijatelji. Srećna sam što mu dajem sve svoje dohotke u ‘Vašington postu’ i ‘Blu Ordžinu’, kao i 75 odsto u ‘Amazonu’, plus glasačku kontrolu nad mojim akcijama da bih podržala njegove kontinuirane doprinose timovima ovih nevjerovatnih kompanija. Uzbuđena sam zbog mojih planova. Zahvalna sam za prošlost i radujem se onome što predstoji”.

Ljudi po društvenim mrežama su bili šokirani koliko razvod djeluje “prijateljski”. Na primjer, jedna osoba je navela: “Volio bih da su se moji roditelji razveli na ovako prijatan način”, a druga: “Možete li nam pomoći u Velikoj Britaniji oko Bregzita, ne možemo da riješimo naš razvod od EU”.

Foto: RAS Srbija
Foto: RAS Srbija

Bivši supružnici su najavili razvod u januaru, otprilike u periodu kada su počele spekulacije se direktor “Amazona” zbližio sa Loren Sančez. Naime, kružile su tvrdnje da je 54-godišnji milijarder počeo da se zabavlja sa voditeljkom čiji se dvanaestogodišnji brak sa slavnim holivudskim agentom Patrikom Vajtselom završio prošle jeseni. Neimenovana osoba je za časopis Pipl izjavila da su uočeni zajedno i da su djelovali baš bliski na zabavi upriličenoj nakon dodjele nagrada Zlatni globus.

Loren i Džef su provodili dosta vremena zajedno prošle godine, a to je proteklih mjeseci počelo još češće da se događa. U početku je bilo društveno tu i tamo na zabavama, ali vrijeme koje provode zajedno je definitivno evoluiralo, zbog čega se podižu obrve. Džef je takođe upoznao malu grupu Loreninih drugarica. Njih dvoje su sada baš bliski – javlja Miror.

Mekenzi Bezos postala treća najbogatija žena na svijetu

Nakon što je dobila akcije “Amazona” vrijedne 35 milijardi dolara, Mekenzi Bezos je postala treća najbogatija žena na svijetu.

Ona se našla iza Fransoaz Betenkur Majers vlasnice “L'Oreala” koja vredi 52,9 milijardi dolara, i Alis Volton, nasljednice “Volmarta”, koja vredi 45 milijardi dolara. Takođe postaje i 26. najbogatija osoba na planeti, ispred Fila Najta, suosnivača “Najki”.