Sudbine

PREDRAGOVA NAJVAŽNIJA UTAKMICA Bivšem kapitenu Borca potrebna pomoć za liječenje

Bivši kapiten banjalučkog Borca Predrag Divljak igra najvažniji meč u životu. Sjajni igrač se bori protiv teške bolesti akutne mijeloidne leukemije i potrebna mu je pomoć svih dobrih ljudi.

PREDRAGOVA NAJVAŽNIJA UTAKMICA Bivšem kapitenu Borca potrebna pomoć za liječenje
FOTO: V.SUTVIC/ BORAC-SPORT

Tokom karijere Divljak je nosio dresove brojnih klubova u Banjaluci, a najdublji trag je ostavio u Borcu čiji član je bio i kad se osvojila prva titula u prvenstvu Republike Srpske.

Zbog toga su brojni prijatelji pokrenuli akciju pomoći.

– S obzirom da se radi o veoma velikim troškovima liječenja molimo Vas da date svoj novčani doprinos, ko koliko može, da olakšamo trenutnu situaciju i da naš Pedo pobijedi bolest i da kao veteran ponovo postiže golove”, navedeno je u apelu.

Svi koji žele da pomognu u liječenju nekadašnjeg “borčevca” neka uplate novac na bankovni račun Nikoline Divljak (5672435000105422) ili u Jelen pabu odnosno u OFK Spartak 2013.

Takođe u kafiću Jelen pab “DTA” u Banjaluci 15. januara (petak) s početkom u 18 sati biće organizovano humanitarno veče s istim ciljem da se pomogne nekadašnjem fudbaleru banjalučkog kluba.

Pomoć su već najavili i brojni klubovi. Osim Borca, podrška stiže i iz Vrbasa, Rudara iz Ugljevika kao i od brojnih saigrača i prijatelja.