Sudbine

"Najveća želja mu se nije ostvarila" Prijateljica otkrila kako su izgledali posljednji dani Igora Starovića

Igor Starović, pjevač popularne grupe "Divlji kesten" preminuo je u 56. godini nakon kraće borbe sa bolešću.

"Najveća želja mu se nije ostvarila" Prijateljica otkrila kako su izgledali posljednji dani Igora Starovića
FOTO: RAJKO RISTIĆ / RINGIER

Sada se za domaće medije oglasila njegova bliska prijateljica, koja je rekla da je Igor žalio za tim što se nije ostvario kao otac.

Kako za “Republiku” otkriva Igorova drugarica s kojom se čuo do poslednjeg dana, tugovao je samo za tim što iza sebe, pored pjesama, nije ostavio i potomke.

– Posljednjih dana u bolnici mu je bilo znatno bolje, mislili smo da se izvukao, ta vijest da je preminuo sve nas je dotukla – s knedlom u grlu započinje razgovor pjevačeva prijateljica i nastavlja:

Pročitajte još

– Javljao se svima iz tog bolničnog kreveta, prije nekoliko dana smo se dopisivali i slao mi je zajedničke slike iz prošlosti, pričali smo kako vrijeme brzo leti, kako život prođe začas. Komentarisao je moju kćerkicu i rekao mi da sam srećnica što sam se ostvarila kao majka, da mu je neostvarena želja ostala da ima dijete i čuje kako mu ono kaže: “Tata”. Pričao mi je potišteno: “Kakav je ovaj život, brzo prođoše dani, a najveća želja mi se nije ostvarila.”

Ona dalje priča da je uz Starovića bila do posljednjeg trenutka:

FOTO: GORAN SRDANOV / RINGIER
FOTO: GORAN SRDANOV / RINGIER

– Igor je iza sebe ostavio tri brata, sve su sjajni momci. Svi vole arheologiju, to im je velika ljubav. Otac mu je preminuo davnih dana, a majka mu je umrla 2016. godine i to 1. novembra, baš na njegov rođendan. To je teško podnio, uvijek je bio vezan za porodicu. Posljednjih godina se dosta povukao iz javnog svijeta, ali imao je velike planove, naročito vezane za muziku.

Jelena Ristić Štefanec, Igorova prijateljica i koleginica je takođe potvrdila da je Starović u posljednje vrijeme bio tužan i nesrećan, kao da je mogao da pretpostavi da mu se bliži kraj.

– Igor je uvijek bio malo povučen, miran i tih, nije se uplitao u skandale i zakulisne radnje. Njega je zanimala samo muzika. Bio je kul lik. Duhovit kada je u elementu i kada su bile takve prigode. Ostalo je iza njega mnogo lijepih pesama. Nadam se da će mlade generacije tek sada da shvate ko je bio Igor Starović i koliki umjetnik je on zapravo bio, piše Blic.

Prihvati notifikacije