Gradovi

„Nasilje nad slabijim polom je nedopustivo“ Kubatlija pozvao vlast da kazni Ljubišu Ćosića

Prećutkivanjem i neosuđivanjem fizičkog napada gradonačelnika Istočnog Sarajeva, Ljuviše Ćosića, na jednu ženu, stiče se utisak da vladajuća struktura odobrava ovaj nasilnički i kabadahijski čin.

„Nasilje nad slabijim polom je nedopustivo“ Kubatlija pozvao vlast da kazni Ljubišu Ćosića
FOTO: DNS

To je u saopštenju za javnost naveo odbornik DNS u Skupštini Grada Istočno Sarajevo i predsjednik OO DNS Pale, Marko Kubatlija

– Zabrinjavajuće je i to da jedan političar, nesuglasice rješava fizičkim kontaktom, a kada se uzme u obzir da taj čovjek obavlja najveću funkciju u Gradu Istočnom Sarajevu, možemo da postavimo pitanje kome smo dali povjerenje i ko nas to predstavlja, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da je gradonačelnik Ćosić od ranije poznat po agresivnom i nasilničkom ponašanju – tvrdi Kubatlija.

Pročitajte još

Kako kaže, nasilje nad slabijim polom je nedopustivo i kažnjivo, te pita kako se onda može desiti da jedan civilizovan čovjek to sebi dopusti?

– Apelujem na sve ljude da podignu svoj glas, da stanemo u zaštitu prava žena i da se nikada više ništa slično ne dogodi. Na vlast apelujem da najoštrije kazni i sankcioniše Ljubišu Ćosića, izuzev ako se ne plaše da i na njih ne „nasrne“ – rekao je Kubatlija. Podsjećamo, Ćosić je demantovao da je fizički napao ženu u jednom odgradskih lokala.

Prihvati notifikacije