Zabava

Našla im je prirodnu zamjenu: Jelena Đoković NE KORISTI PARFEME

Odavno je poznato da Novak i Jelena Đoković imaju poseban način života, poseban pogled na svijet, zdravlje, režim ishrane, i da se zbog svojih stavova često nađu na meti najrazličitijih komentara.

Jelena Đoković
FOTO: JELENADJOKOVICNDF / INSTAGRAM/SCREENSHOT

Međutim, popularni par nastavlja da igra po sopstvenim pravilima, i na tome im čak i najljući kritičari moraju odati priznanje.

Iako bi sebi mogla da priušti najbolje i najskuplje parfeme na svijetu, Jelena je odlučila da ih ne koristi.

Svojevremeno je na Instagram storiju podijelila i prepisku sa jednom djevojkom u vezi sa ovom temom.

– Zračiš pozitivnom energijom, vidi se da si dijete u duši, spontano i uvijek željno znanja. Palo mi je na pamet pitanje šta je sa industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje – napisala je Jeleni obožavateljka.

Pročitajte još

-Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje – odgovorila je supruga proslavljenog tenisera.

Esencijalna ulja ulaze u sastav parfema, međutim, u mirisnoj industriji koriste se i drugi sastojci koji nisu uvijek na prirodnoj bazi, a upravo je priroda ono na čemu Jelena insistira.

Ona se godinama zalaže za prirodan izgled i isti takav način negovanja tijela, lica, kose. Esencijalna, odnosno eterična ulja emituju intenzivne mirise koji po jačini odgovaraju onima iz parfema, prenosi Hello.

Dovoljno je staviti nekoliko kapi na zglobove, iza uha ili u udubljenje vrata. Duže se zadržavaju na koži, a ne iritiraju je. I naravno, predstavljaju direktan dodir prirode, u skladu sa Jeleninim lifestyle pravilima.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu