Zabava

NATAŠA BEKVALAC O NOVOJ LJUBAVI "Ima prostih i vulgarnih, ali i OZBILJNIH KANDIDATA za razmatranje"

Nataša Bekvalac, koja iza sebe ima tri braka, kaže da je već dvije i po godine sama i da, iako ne bježi od nove ljubavi, smatra da mora još vremena da prođe da bi bila spremna ponovo da voli nekog muškarca.

NATAŠA BEKVALAC O NOVOJ LJUBAVI "Ima prostih i vulgarnih, ali i OZBILJNIH KANDIDATA za razmatranje"
FOTO: DEJAN BRIZA/RAS SRBIJA

Kada ulazite iz veze u vezu, kao što sam ulazila ja, energija iz prethodnog odnosa je i dalje tu. I sve se to vuče jedno za drugim. Zato sam sada sebi dala vrijeme, napravila sam pauzu. Odlučila sam da pročistim svoju energiju, život, misli. Ovakva ću biti bolja svojoj djeci, nekom novom muškarcu ako ikada uđe u moj život, ali i samoj sebi – rekla je Nataša.

Ipak, pjevačica je na društvenim mrežama zatrpana ljubavnim ponudama.

– Mnogi muškarci mi se udvaraju, ali samo preko Instagrama. I da hoće uživo da mi priđu, nemaju gdje jer nikud ne izlazim zbog pandemije korona virusa. Mada, ruku na srce ni prije ovog haosa mi nisu mnogo prilazili. Hrabriji su kada pišu preko društvenih mreža – kaže Nata.

Ona priznaje da sve ponude pomno posmatra, ali ne reaguje na njih.

– Meni se niko ne sviđa, niko mi ne stvara leptiriće u stomaku. Ima tu svakakvih poruka. Neke me beskrajno nasmiju, dok su one druge proste i vulgarne. Moram da priznam da ima i onih koji bi mogli biti ozbiljni kandidati za razmatranje, ali ovo nije period u kom želim da imam nekog. Ovako mi je baš lijepo, uživam sa kćerkama, počela sam da treniram, viđam se isključivo sa bliskim ljudima, posvećena sam sebi, njegujem se… Jedino što mi fali jeste druženje sa publikom. Nedostaje mi ta energija koju jedni drugima dajemo na nastupima – iskrena je Bekvalčeva, piše Informer, prenosi Blic.