Zabava

NATAŠA ŠAVIJA OPROSTILA KARIĆIMA Starleta šokirala izjavom nakon stravičnog nasilja (FOTO)

Starleta Nataša Šavija priznala je da se pomirila sa Stefanom i Osmanom Karićem.

Stefan Karić, Osman Karić, Nataša Šavija
FOTO: ZORAN ILIĆ, INSTAGRAM/NATAŠA ŠAVIJA / RINGIER/COMBO

Naime, Nataša Šavija je 1. maja zadobila teške tjelesne povrede na jednoj svadbi, a za nasilje je optužila Stefana Karića, protiv koga je pokrenut sudski postupak.

Starleta se sad oglasila i otkrila da su zakopane ratne sjekire između Osmana, Stefana Karića i nje.

– Samo da razjasnim situaciju u vezi pomirenja Osmana Karića i mene, pošto je mnogima ludo i nejasno. Dakle, čovjek mi ništa nije uradio, nije prisustvovao, niti ga nagovorio da to uradi, čak je rekao da je bio prisutan da ne bi došlo ni do kakvog fizičkog obračuna između nas, tako da nema razloga da ga mrzim i da se prepucavam s njim. On je otac dečka koji mi je ovo napravio, i kao roditelja ga razumijem da je želio da odbrani svoje dijete. Ja bih isto uradila. Napravili smo cirkus od nečega što nije za to, ja sebe smatram civilizovanom trenutno (do sad me je držao bijes), a sad jedino što želim je da vratim svoj pređašnji izgled i mir. Vjerujte, ne kaže se za džaba ono treba praštati, gajiti bijes u sebi uopšte nije dobro i iskreno ovim pomirenjem sam osjetila neko olakšanje, čak eto i ćaskamo o nekim desetim temama, zezamo se, kao da se nije ništa desilo. Čudna situacija, ali to je zdravo. Eto i Stefanu opraštam sve, šta je bilo, bilo je, ali i dalje stojim pri tome da treba da odgovara za svoje postupke, što od sad prepuštam sudu, a ne sebi, ljudima i medijima (uz dužno poštovanje). Sve ostaje isto, jedino više nema mržnje i tako je najbolje i najzdravije, a to savjetujem i vama – napisala je starleta putem objave na društvenoj mreži Instagram, uz koju je označila Stefanovog oca, Osmana, prenosi Blic.

Nataša Šavija ispred suda
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Podsjetimo, starleta Nataša Šavija dobila je teške telesne povrede na jednoj svadbi na kojoj je bila gost, a za nasilje je optužila bivšeg rijaliti učesnika Stefana Karića.

Pročitajte još

Nataša je nedavno ponovo bila u bolnici i podvrgla se još jednoj operaciji na licu. Procedura intervencija zove se “rekontrukcija očnog kapka”.

U izveštaju ljekara jasno stoji da je Nataša imala više fraktura u predjelu lica koje ne mogu da se saniraju jednom intervencijom.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije