Zabava

"NIJE DOBILA NOVAC" Stefan Karić odlučio da progovori o incidentu sa Natašom Šavijom, sve iznio u javnost (FOTO)

Stefan Karić se dugo nije pojavljivao u javnosti, a mediji su proteklih mjeseci brujali o incidentu sa Natašom Šavijom do kojeg je prije nekoliko mjeseci došlo na jednom svadbenom veselju.

Stefan Karić i Nataša Šavija
FOTO: MILAN ILIĆ, SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER/COMO

Odvikao sam se od kamera, prijalo mi je dabudem izolovan od svega. Osman se angažovao oko svega, nadam se da će nastaviti i ove sezone i da će biti voditelj radija i u ovoj sezoni. On to vrlo dobro radi i nadam se da će nastaviti da radi to što voli. Vjerujem da nekima nedostajem, prija mi tempo života i uživam sad stvarno – kaže Stefan Karić i dodaje:

FOTO: S. KRSTIĆ/RINGIER
FOTO: S. KRSTIĆ/RINGIER

– Poslije svega ne želim da se podsjećam i da se vraćam u neki užasan period. Mnogo sam toga preživio i pretrpio i vidjećemo sve na sudu i nadam se da će uskoro sve to početi. Imali ste priliku da vidite snimak i tu se vidi šta se sve dešavalo. Ne želim da prolazim kroz sve to. Smirile su se strasti, mi najbolje znamo i čekamo da sud presudi pravedno i onako kako treba. Nisam osjetio nikakvu neprijatnost. Nikad nisam imao situaciju da mi neko priđe i da mi kaže nešto. Niko mi ništa ružno nije rekao za četiri godine koliko sam u medijima aktivno – rekao je Stefan i dodao:

Pročitajte još

– Svaki roditelj je na strani svog djeteta, naravno da moj otac ne podržava nikakav vid nasilja. Naravno da mi je zamjerio što sam joj uzvratio šamar, nije dobro i nije normalno, ni džentlmenski. Ne opravdavam sebe nijednog trenutka, tako se desilo… Nije mi se nikad tako nešto desilo i naravno da se kajem što sam to uradio. Nisam imao nikakav kontakt s njom poslije toga da se nešto pogrešno ne protumači. Ja joj se i ovom prilikom javno izvinjavam zbog svega što je bilo. Mi se znamo nekoliko godina unazad, vidjeli smo se nekoliko puta i nismo bili u vezi. Prve godine kad smo se upoznali bili smo nešto neobavezno. Nisam znao da je takva u nekim situacijama, stojim pri tome što se desilo – otkriva Karić i dodaje:

– Čekamo da dobijemo poziv za sud, možda i kroz nedjelju dana bude to. Mi nismo u kontaktu, ali Osman je došao preko TikToka valjda u kontakt, ne znam da li je ona poslala poruku. Ona nikakav novac nije dobila, svašta se nagađalo…. Nije ni tražila, ni dobila novac. Nisam ni znao šta se dešava, vidio sam u novinama da je Osman stupio u kontakt s njom. Trebalo je da se vide i da imaju neke lajvove na TikToku. Ne plašim se suočavanja s njom na sudu, nemam čega da se plašim – rekao je bivši zadrugar i progovorio o novoj ljubavi, prenosi Blic.

– Čuvam djevojku samo za sebe i mislim da je to današnja sreća. Vjerujte mi da ću se dobro kriti sada. Dosta mi je štetilo do sada što sam bio u medijima sa djevojkama. S obzirom na to da mi se ova veza desila spontano ne mogu da kažem da li je “ludi kamen” brzo ili daleko. Uživamo, spontani smo i vidjećemo. Ona nije dio javnog svijeta – kaže Karić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije