Zabava

“Neću više ništa da demantujem“ Oglasila se bijesna Rada Manojlović nakon vijesti o novom dečku, otkrila kroz šta prolazi

Prije nekoliko dana kao bomba je odjeknula vijest kako Rada Manojlović ima novog dečka sa kojim je uhvaćena, međutim ona je te navode demantovala i otkrila kako je u pitanju njen vozač i dobar prijatelj.

Rada Manojlović o ljubavi i djeci
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT

Ipak, naslovi o navodnoj vezi sa razvedenim čovjekom nastavili su da preplavljuju portale što je razbjesnilo Radu koja je odlučila da više ne odgovara na pitanja o njenom privatnom životu, prenosi Grand.

Pročitajte još

Rada Manojlović novi dečko ?

– Pojedini novinari su se baš prepustili mašti i pored mog demanta. Izgleda da mi jedino preostaje da kao i ostali pratim radnju i dalji zaplet filma čiji ste scenaristi, a koji nema veze sa mojim životom. Vjerujem da je interesantno, ali neki naslovi su stvarno degutantni sa vrlo bezobraznom konotacijom i lošom namerom. Neću više komentarisati ovu temu, tako da ako ćete me čekati na aerodromu, džaba čekate. Šta će vam moje izjave kada sami iscenirate šta želite?– izjavila je Manojlovićeva i dodala:

Pjevačica je istakla da neće više ništa da demantuje.

– Takođe, više ništa niti priznajem, niti demantujem, niti objašnjavam. Nije nečija stvar da li i koga imam u životu. Stvarno sam bila i više nego predobra i iskrena svih ovih godina, što mislim da mi se nije baš isplatilo… Lijepo sam rekla, kada bude svadba znaćete. Mislim da je to pošteno– napisala je Rada koja je istakla da će od sada govoriti samo o svojim pjesmama i albumu kome se neizmerno raduje kao i njeni fanovi koji ga sa nestrpljenjem iščekuju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu