Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NEMA LJUBAVI BEZ BOLA” Voditeljka otkrila zašto NEMA PARTNERA, pa tvrdi kako pravi ne postoji

Zabava
Autor:

Foto: Privatna arhiva

Biljana Obradović već 12 godina radi autorsku emisiju “Biljana za vas”, a za Scenu otkriva svoje male želje i rituale.

– Gospodin pravi i gospođa prava ne postoje. Vama samo neko u određenom trenutku prija, fizički vam se dopadne, a onda kroz upoznavanje i druženje gledate da napravite najbolji balans svih mana i vrlina. Kod mene se to samo desi, energija i to je to. Priznajem nije davno pa, eto, možda je vrijeme da i ja to sebi da poželim. Nisam tip koji ide iz veze u vezu. Sama super funkcionišem, a još bolje sa pravim parom. Jednostavno, treba da ga doživim kao muško i da to osjetim. Kad volim to je strasno i dugo – kaže Biljana i otkriva da je promjenila način ishrane zbog zdravlja i vitkosti.

– Ne stižem da vježbam onoliko koliko želim jer radim dva posla. Što se lica tiče, u pitanju je genetika. Obje bake i mama su mi baš mladolike, a tjelo je disciplina. Posljednjih mjesec dana sam promjenila ishranu, ali zadržala sve obline. Morala sam privremeno da se odreknem voća, mliječnih proizvoda, pirinča i krompira, ali znate kako kažu, “nema ljubavi bez bola”, pa tako i ja. Vratila sam se jogi, a eto samo da ugrabim vrijeme i da se u kontinuitetu vratim i na fitnes – dodala je Biljana.

Nakon što je izliječila tumor pankreasa, zdravstveno se dobro osjeća i redovno ide na kontrole, sada pravi planove za budućnost.

– Trudiću se da se malo vratim na Nedjelju mode u Milanu i Parizu i da radim filmske intervjue. Imam plan da radim i neke specijale sa Partizanovim igračima u inostranstvu. Publika se dosta promjenila pa se nekad pitam ima li svrhe bilo šta raditi i ko to gleda.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO